Rica ederim. Hayırlı olsunhepsi buradada sepete ekledigimde 260 TL oluyor öneri için sag olun sanırım bunu alacağım
Şöyle bir incelemesini buldum. Siparişten önce izle istersen. RGB değilmiş, bilek desteği aşırı kullanışsızmış ve hiçbir işe yaramıyormuş, 3 haftada silinen tuşlar varmış... Diğer eleştirileri yazmıyorum bile. Alınmaz bence.Bu klavye rainbow mu yoksa rgb mi
Çöp, C4 gibi kelimelere yasak. Keşke klavyenin inceleme videosunu bulana kadar kuralları okusaydınız.Şöyle bir incelemesini buldum. Siparişten önce izle istersen. RGB değilmiş, bilek desteği çöpmüş, 3 haftada silinen tuşlar varmış... Diğer eleştirileri yazmıyorum bile. Alınmaz bence.
Kişiye değil, ürüne "çöp" demek yasak mı? İncelemeyi yapan arkadaş söylediği için, aynı şekilde ifade ettim.Çöp, C4 gibi kelimelere yasak. Keşke klavyenin inceleme videosunu bulana kadar kuralları okusaydınız.
İnsanlara C4, bomba demediğimize göre yasak.Kişiye değil, ürüne "çöp" demek yasak mı? İncelemeyi yapan arkadaş söylediği için, aynı şekilde ifade ettim.
Düzenledim yorumu.İnsanlara C4, bomba demediğimize göre yasak.
Sesli olup olmaması kişiden kişiye göre değişir. Blue switch kullanıyorum, rahatsız değilim. Aksine çok memnunum. Kuzenimde red switch var 5 dakika katlanamıyorum.Bu arada söylemeyi unuttum mavi switch olmasın çok sesliymiş
keşke paramı harcamasaydım :dPhilips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.comİnceleme - Philips SPK8401B Mekanik Klavye İncelemesi + SesTesti
İtopya üzerinden 200 Türk Lirasına aldım. İndirim var, linki bırakıyorum. Kutu İçeriği; Klavye - Kullanım klavuzu - Garanti Belgesi - Tuş Çıkartma Aparatı Rainbow bir aydınlatmaya sahip. Çok parlak olmasa da tatmin edecek derecede. Content Switch kullanılmakta...forum.donanimarsivi.com
3 4 aydır indirimde. Bitmez merak etmeyinkeşke paramı harcamasaydım :d
Ama soru cevap ta lazer olduğunu ve silinmeyeceğini söyledilerŞöyle bir incelemesini buldum. Siparişten önce izle istersen. RGB değilmiş, bilek desteği aşırı kullanışsızmış ve hiçbir işe yaramıyormuş, 3 haftada silinen tuşlar varmış... Diğer eleştirileri yazmıyorum bile. Alınmaz bence.
Bilmiyorum, inceleme videosunu izle istersen.Ama soru cevap ta lazer olduğunu ve silinmeyeceğini söylediler