Q Quersa 80+ Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 207 Reaksiyon skoru 44 28 Nisan 2022 #1 amd software programını kurmaya çalışırken hata 211 veriyor yönetici olarak çalıştırın falan diyordu internette onlarıda yaptım kullanıcı profilinide denedim olmadı yadımcı olursanız sevinirim
amd software programını kurmaya çalışırken hata 211 veriyor yönetici olarak çalıştırın falan diyordu internette onlarıda yaptım kullanıcı profilinide denedim olmadı yadımcı olursanız sevinirim
of Beauty and Rage 80+ Silver Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3,226 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,901 28 Nisan 2022 #2 Yeniden Yönlendirme Bildirimi www.google.com buradaki çözümü denedin degil mi? aygıt yöneticisinden de kurulum yapabiliriz ama radeon software olmaz, indirdiğin sürücü dosyalarını klasöre aktardıktan sonra aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları > sürücü güncelle > manuel seçim seçeneğinden sürücü dosyasını seç. dediğim gibi radeon software olmayacak.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi www.google.com buradaki çözümü denedin degil mi? aygıt yöneticisinden de kurulum yapabiliriz ama radeon software olmaz, indirdiğin sürücü dosyalarını klasöre aktardıktan sonra aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları > sürücü güncelle > manuel seçim seçeneğinden sürücü dosyasını seç. dediğim gibi radeon software olmayacak.