makro programı varmıHP OMEN 600.
Yok.makro programı varmı
kablolu olması biraz kötü oldu benim içinOmen 600 alırdım
bu sensör olayı ne![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA
Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da.www.itopya.com
Yok.
O zaman bilemiyorum bilenler gelecektir şimdi.kablolu olması biraz kötü oldu benim için
hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilecek bir mouse lazım
Yok.makro programı varmı
Hem kablolu hem kablosuz o bütçede yok.kablolu olması biraz kötü oldu benim için
hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilecek bir mouse lazım
Post automatically merged:
bu sensör olayı ne
şu nasıl kaç ıps onu bulamdımYok.
Hem kablolu hem kablosuz o bütçede yok.
Sadece kablosuz ise MS1021W var.
100. O bütçedeki kablosuz mouselar için normal. Ama Rampage'e de pek güvenemedim.şu nasıl kaç ıps onu bulamdım
Rampage SMX-R89 X-PIKE Kablosuz RGB Gaming Oyuncu Mouse | ITOPYA
Rampage SMX-R89 X-PIKE Kablosuz RGB Gaming Oyuncu Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SMX-R89 ITOPYA'da.www.itopya.com
100. O bütçedeki kablosuz mouselar için normal. Ama Rampage'e de pek güvenemedim.
100. O bütçedeki kablosuz mouselar için normal. Ama Rampage'e de pek güvenemedim.
MS1021W al bence.rampage mouseler nasıl ben pek bilmiyorum
benim masa biraz dağınık kablo 1.5m ise 70cm aşağı sarkıyor sonra da kabloyu yukarı çekmek zorunda kalıyorum bundan dolayı kablosuz almak istiyorum