Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Satıcıya mining yapıp yapmadığını sor bakalım ne cevap veriyor?tm.d al dm gördm kardşm.
Satıcıya mining yapıp yapmadığını sor bakalım ne cevap veriyor?tm.d al dm gördm kardşm.
1080 ile mining yapılmaz knkm.Satıcıya mining yapıp yapmadığını sor bakalım ne cevap veriyor?
Alınır gibi o zaman ama ben hala inanmıyorum satıcının mining yapmadığına.1080 ile mining yapılmaz knkm.
Satıcıyla da konuştum kart 3-4 Yıllık sadece oyun oynadığını söylüyor.
Sordum.Satıcıya mining yapıp yapmadığını sor bakalım ne cevap veriyor?
Şunu düşün bir satıcısın ekran kartını satıyorsun ve mining yapmışsın alıcıya söyler miydin mining yaptığını? Dürüst ol söylemezdin değil mi?Sordum.
Dostum 1080 ile mining yapılmıyor, genelde rx kartlarla yapılır genelde.Alınır gibi o zaman ama ben hala inanmıyorum satıcının mining yapmadığına.
1080 = 2060'ın biraz yukarısı2070 ile eşit diye bilyorum ben 1080leri
@Chapin bu konuya "1080 ile mining yapılmaz demeden önce sende bilmiyordun 1080 ile mining yapılmadığını.mining yapılıp yapılmadığını 1 saat teste sokarak anlarsın zaten.
Sen söyledin satıcıya sor diyeŞunu düşün bir satıcısın ekran kartını satıyorsun ve mining yapmışsın alıcıya söyler miydin mining yaptığını? Dürüst ol söylemezdin değil mi?
mining yoksa ş***fsizimArkadaşlar 2060 kartı ile neredeyse eşit güçte bildiğime göre saf güç olarak bir tık ilerisinde bir kart 8GB da VRAM artısı var, fiyatı da gayet güzel.