Neler Yeni

(24/20) Forum Valorant Müsabakası #2

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,888
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Geleyim bu arada.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@e.ozden Abdullah hacıgül ün katılımı ile 1 yer kaldı abi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Etiket atmışsın sağol da evde 10a doğru oluyorum bugün de maalesef :(

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@e.ozden abi sen kaç kişi getirebilirsin.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ensar ÖZDEN

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
@Dontaçhi mehmet yılmaz senin dediğine göre bir şey düşünüyormuş. Ama tr oyuncusuna güvenmediği için hiç adım atmak istememiş.
TR oyuncusuna güvenmemek? Takımların oyuncuları forum kullanıcıları olacak zaten. Ayrıca bunun prodüksiyonuna girmek isteseler yapamayacakları bişey deği türk oyuncularının nesine güvenmiyorlar onu da anlamadım.

Forumu canlı tutmak için böyle turnuvalar oldukça güzel bir hamle olur. Şuanda böyle etkinlikler yapan forum yok diye biliyorum. Türkiyede bir ilk demek için bile güzel bir hamle. Forum içinde güvendikleri gönüllü adamları da görevlendirirseler kendileri de bu yükün altında ezilmez bir görev dağılımı olur..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli Kişi Yok Gibi.
Eğer gerçekten forum içindeki aktiflikle bişey çıkmazsa YouTube kanalına 3 dakikalık bir videoya bakar her şey.. :) yeter ki yapılmak istensin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
TR oyuncusuna güvenmemek? Takımların oyuncuları forum kullanıcıları olacak zaten. Ayrıca bunun prodüksiyonuna girmek isteseler yapamayacakları bişey deği türk oyuncularının nesine güvenmiyorlar onu da anlamadım.

Forumu canlı tutmak için böyle turnuvalar oldukça güzel bir hamle olur. Şuanda böyle etkinlikler yapan forum yok diye biliyorum. Türkiyede bir ilk demek için bile güzel bir hamle. Forum içinde güvendikleri gönüllü adamları da görevlendirirseler kendileri de bu yükün altında ezilmez bir görev dağılımı olur..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer gerçekten forum içindeki aktiflikle bişey çıkmazsa YouTube kanalına 3 dakikalık bir videoya bakar her şey.. :) yeter ki yapılmak istensib
Misal dün yaptığımız turnuvada küfür yedik.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Misal dün yaptığımız turnuvada küfür yedik.
Turnuvanın yapılmasına engel bişey göremiyorum. Toxiclik oyuncunun kendisinde biten bişey. Başta uyarı yaparsan ve bu hareketi yanlışlıkla bile uygulayan bir oyuncu olursa takımını diskalifiye edeceğini söylersen sorun falan kalmaz ortada diye düşünüyorum. Katı kurallar koyarsalar yapılacağını düşünmüyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Turnuvanın yapılmasına engel bişey göremiyorum. Toxiclik oyuncunun kendisinde biten bişey. Başta uyarı yaparsan ve bu hareketi yanlışlıkla bile uygulayan bir oyuncu olursa takımını diskalifiye edeceğini söylersen sorun falan kalmaz ortada diye düşünüyorum. Katı kurallar koyarsalar yapılacağını düşünmüyorum.
Yav neyse abi ödülü konuşuyoruz şu an

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Benim aylar önce anlatmak istediğim de buydu ama dinleyen olmadı :/

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Mehmet Yılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,628
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom