❌İndirim Bitti! 24,5' OMEN 25i 165Hz IPS / DP 1.4 / 3395TL

Monitörden yana bir problemim yok, ilk gün biraz yadırgadım sonra gözüm alıştı zaten. VA panelden geçince haliyle siyahları yadırgadım ama ghosting'den kurtulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. :D
O zaman hayırlı uğurlu olsun hocam bize 👏. Bende daha sistem yokta nasip olacak umarım 😂

Monitörden yana bir problemim yok, ilk gün biraz yadırgadım sonra gözüm alıştı zaten. VA panelden geçince haliyle siyahları yadırgadım ama ghosting'den kurtulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. :D
Siyahlar bence IPS panele göre fena değil ama panelin alt kısmında ışık sızması can sıkıcı.

Hocam bende burada HDR çıkmıyor windowsdan açıyorum öyle yapınca da görüntü baya soluyor. Sebebi nedir.
Siz gigabyte monitör iade edip HP omen 25i alan kişisiniz sanırım. Monitörden memnun musunuz? Aralarında çok fark var mı?

Siyahlar bence IPS panele göre fena değil ama panelin alt kısmında ışık sızması can sıkıcı.
Takılmayın hocam şuan bu fiyat bandında hangi monitörü alsanız aynı sorun olacak, VA alırsanız bu sorun olmaz ama bu kez de piksel tepki süresi ile ilgili sıkıntı yaşamanız olası.

Hocam bende burada HDR çıkmıyor windowsdan açıyorum öyle yapınca da görüntü baya soluyor. Sebebi nedir.
Buradaki ayarlarla oynama yapın gama yı 1.2 ye getirin ayrıca osd menüsünü kurcalayın

1669488734981.png

Son düzenleme:
Monitör çalışırken hafif bir vızz diye ses geliyor arkadaki kısımdan, sadece bende mi bu problem başka yaşayan var mı? Panel efsane ölü pixel yada ışık sızması yok. Keşke ses gelmeseydi değişimle ugrasicam şimdi

Monitör çalışırken hafif bir vızz diye ses geliyor arkadaki kısımdan, sadece bende mi bu problem başka yaşayan var mı? Panel efsane ölü pixel yada ışık sızması yok. Keşke ses gelmeseydi değişimle ugrasicam şimdi
Herhangi bir mod uygulayınca mı geliyor mesela birisi hdr açınca ses geliyormuş sizde nasıl geliyor bende de aynı monitör var normal ayarlarda hiç dokunmadım ses duymadım galiba ben

Geri