Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Güzel en ucuzundan kalitelisinden 24 inç IPS panel monitör önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Güzel en ucuzundan kalitelisinden 24 inç IPS panel monitör önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
bütçe ne kadar bilmiyorum amaGüzel en ucuzundan kalitelisinden 24 inç IPS panel monitör önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
@Perfectshot06 bu sorum hakkında bilgin var mı :/Kasa toplamayı düşünüyorum elime para geçtikçe parçaları alıp yavaş yavaş toplayacağım ilk olarak monitör almaya karar verdim çünkü laptupumu monitöre bağlar daha büyük ekranda kullanıcam laptop biraz eski monitöre bağlayınca sorun olmaz değil mi. Laptopum SAMSUNG NP300E5C-S0BTR hdmi çıkışı 60 hz verir mi sizce @Perfectshot06 sen bilirsin
60hz verir dostum. 144hz için hdmı versiyonuna bakmak lazım.Kasa toplamayı düşünüyorum elime para geçtikçe parçaları alıp yavaş yavaş toplayacağım ilk olarak monitör almaya karar verdim çünkü laptupumu monitöre bağlar daha büyük ekranda kullanıcam laptop biraz eski monitöre bağlayınca sorun olmaz değil mi. Laptopum SAMSUNG NP300E5C-S0BTR hdmi çıkışı 60 hz verir mi sizce @Perfectshot06 sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Perfectshot06 bu sorum hakkında bilgin var mı :/
aoc 24g2u kullanıyorum tavsiye ederim bu arada bütçeniz neydi?Güzel en ucuzundan kalitelisinden 24 inç IPS panel monitör önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Yok 60 hz versin yins iyi laptop 11 senelik acaba hdmi 24 falan mi verir diye düşünmüştüm. Hiç olmasa büyük ekrana bakmış olacak bu arada bu attığınız likteki en ucuz satan site güvenilir mi60hz verir dostum. 144hz için hdmı versiyonuna bakmak lazım.
Fiyatı 2,5 olursa iyi fazla olursa kendimi zaten zorluyorum daha da zorlamam gerekecek :/aoc 24g2u kullanıyorum tavsiye ederim bu arada bütçeniz neydi?
Yukarıda moderatör abimin önerdiği LG kötü mü :/ ben zaten va panel falan alırım diyordum da sonradan IPS alayım dedim bu bütcwlere çıkma gibi bir hedefim yoktu :/://:/:/:://:/:/:/:/:/:/:/:/::://:/:/://:/adaptive sync özellikli güzel düşük gecikmeAsus TUF Gaming VG249Q1A Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kullanıyorum öneririm çok memnunum.LG 24GN600-B 24" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 24GN600-B 24" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG 24GN600-B 24" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com