Neler Yeni

24 mbps geforce now için yeterli olur mu?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
kesintisiz stabil internet bağlantım var ama hızım düşük. saniyede yaklaşık 3 mb indirme yapabiliyorum. çözünürlük olarak hangi ayarı kullanmalıyım? 1080p de akıcı olmayan görüntü alıyorum.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
ADSL 24mbps değil ise 35mbps VDSL'e geçin

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erda Yıldırım

80+ Gold
kesintisiz stabil internet bağlantım var ama hızım düşük. saniyede yaklaşık 3 mb indirme yapabiliyorum. çözünürlük olarak hangi ayarı kullanmalıyım? 1080p de akıcı olmayan görüntü alıyorum.
Bende 100mbps var 1080p rust oynarken bile ağ kesintisi diyor tavsiye etmem 3 ay kullandım geforce now ı

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
720p deneyebilirsin ya da 1080p30fps deneyebilirsin
hikaye oyunlarım var zaten çoğunlukla 30 yeter herhalde deneyeyim bir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ülke: türkiye
gerisi gelmiyor :D

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Türknet 35mb kullanıyorum. 2 aydır geforce now kullanıyorum. Kullanırken ping ve lag sıkıntısı yaşamamak için gfn için 23mb'e sabitledim. Bazı oyunlarda fps sıkıntısı dahil olmakla birlikte aşırı derecede ping/lag sıkıntısı oluyor. Evdekiler erken yattığında wifiyi kapattıyorum, gene sıkıntı oluyor. Farklı bilgisayarlarda denedim, onda da görüntü kayması oluyor. Ben oyunlarımı online oynamayı severim. Bazen sevdiğim singleplayer oyun olursa, düşünmeden alırım. Eğer sadece singleplayer için alacaksan bence al ama online oyunlar için almayı planlıyorsan oyunlarına göre değişebilir. CSGO, LOL, POE, Mordau, Destiny 2, BDO, Squad, ve Arma 3 oynadığım online oyunlar arasında.

CSGO'yı oynamadan önce görüntü değişikliği yapıyorum. 720p'ye getirince 1 saatte sadece 2 veya 3 kere görüntü kayıyor ama her kaymadan sonra 5dk için görüntü kendi geliyor. Fps hiç bir zaman 300 sabit kalmıyor ve bu da nasıl mouse'un pürüzsüz kayamadığını gösteriyor. Her şeyi denedim görüntüyü max da çalıştırınca fps daha kötü oluyor, min alınca da aynı. EU serverlarında ilk kez gfn denediğimde 300 fps alıyordum. Sanırım Nvidia bize çöp satmış. CSGO'ya girmeyi bıraktım.

LOL şurda çalışan sabit şey. Grafikler sabit, görüntü kaysa bile hemen eski haline geliyor. Oynana bilir. Grafikleri max da oynuyorum. Team fight girince min 90fps'e düştüğünü gördüm. (250'den bu arada)

POE çok garip bir oyun sürekli skill atıldığı için ne olursa olsun fps düşüyor ve bu da interneti yavaşlatıyor. 3090'lı ekran kartlarında oynayan yayıncalar bile fps ve lag sıkıntısı yaşıyordu. O yüzden buna bir şey yazmak istemiyorum.

Mordau serverları EU'da olduğu için sıkıntı olmuyor zaten GFN'nin kullandığın internet üzerinden oynadığın için sıkıntı olmuyor ve görüntü kayması ise nerdeyse hiç yaşadım.

Destiny 2 max grafiklerde oynadım ve baya da saat yaptım. F2P singleplayerı bitirdim sanırım? tam emin değilim. Bu oyunda da ne fps sıkıntısı ne de görüntü kayması. Oynanabilirliği var demek istiyorum, ben şahsen tek başıma oynadığımda sıkılmadım sadece pvp'si sinir bozucu.

BDO yeni başladığım bir oyun. Nerdeyse 6 saat oynadım. O saat için sadece 4 kere filan görüntü bozuldu ve max ayarlarda oynadım. Hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım. Bu oyunda oynanabilir.

Squad ve Arma 3 için aynı şeyleri yazmak istiyorum. 2 oyunu da belki toplamda 10 saat oynamışımdır. Oynarken gerçekten keyif aldım. Trolleyen kişilere direk ban atıyorlar ve hala türk serverları bulunuyor ve genellikle beklemen gerekiyor xd. (10-15dk beklediğim oldu) Girince oyunu bilmiyorum dediğiniz vakit size hemen yardımcı oluyorlar ve zaten yeni oyuncu olduğunuzu hemende anlıyorlar. Max grafiklerde oynadım, oyun içi sürekli aksiyon oluyor. Sanki film deymişsizin gibi hissiyat veriyor size. Mouse input lag yaşamadım. Fps düşmedi kesinlik oynanabilir.

Son olarak;

Witcher 3 ve Tomb Raider oynadım.

Witcher 3 bitiremedim. Bazen sıkıntı oluıyor. Görüntünün kayması gibi ama singleplayer olduğu için istediğin gibi durdurabiliyorsun. Aynı şekilde Tomb Raider içinde söylenebilir. Oynarken gerçekten de keyif alıyorsunuz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bant genişliğini falan kendin elle ayarla. Yoksa 100Mbps ile bile o sorun oluyor, ben 24Mbps ile kullanmıştım zamanında arada pikselleşiyordu görüntü ama oynanıyordu 1080P 60FPS olarak.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
1080p en yüksek ayarlarda 30 fps hocam. evet oyun oynanabilir hale geldi sonunda. 30 fps yi görmüştüm ama çok kalitesiz olacağını düşünerek seçmedim. maalesef ki düşük bant genişliği için 30 fps uygunmuş. sadece 30 fps derdi var hiç değilse. görüntü olarak nesneleri seçebiliyorum artık. oyun yağ gibi kaymıyor tabi ki ama oynanamaz gibi de değil.
720p deneyebilirsin ya da 1080p30fps deneyebilirsin
1623419134278.png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu internetle bugün denedim takılmalar, bozulmalar oluyor. ücretsiz olarak deneyebilirsin ama sıra biraz geç geliyor :D
Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,656
Üyeler
161,319
Son üye
xenota
Top Bottom