Monster, Gamepower gibi kalitesiz 240hz alırsan çok ghosting problemi oluyor o da can sıkıyor. Ben yaşadığım için söylüyorum240 HZ 1ms monitörler arasındaki fark ne olabilir ki ? Teknik detaylar aynı yani.
Anladım, teşekkürler yine de. Peki 240HZ değerini tamamen kullanabilmek için sabit 240 FPS almak şart mı ?Monster, Gamepower gibi kalitesiz 240hz alırsan çok ghosting problemi oluyor o da can sıkıyor. Ben yaşadığım için söylüyorum
ben 60hz den 144hze geçince 60hz bi monitör kullanınca sanki bilgisayar kasıyormuş gibi hissettim ve bu oyun içide baya farkediyor bence 500tlik fark verilir fakat daha uçuksa bence vermeyin panelinizde önemli bu aradaHaklısınız hocam biraz uçuk. Peki HZ değerindeki fark hakkında bilginiz var mı ?
evet hocam 245fps alırsan mesela 240hz kullanırsın ama 239fps alırsan 240hz kullanamazsın onun yerine 239hz kullanırsınAnladım, teşekkürler yine de. Peki 240HZ değerini tamamen kullanabilmek için sabit 240 FPS almak şart mı ?
Anladım. RX570 ekran kartı kullanıyorum. Valorant gibi oyunlarda ortalama 180-220 arası FPS alıyorum sabit. Yani 240 almam bir anlam ifade etmeyecek gibi.ben 60hz den 144hze geçince 60hz bi monitör kullanınca sanki bilgisayar kasıyormuş gibi hissettim ve bu oyun içide baya farkediyor bence 500tlik fark verilir fakat daha uçuksa bence vermeyin panelinizde önemli bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam 245fps alırsan mesela 240hz kullanırsın ama 239fps alırsan 240hz kullanamazsın onun yerine 239hz kullanırsın
aynen ama 144ü rahat bi şekilde kullanabilirsin veya 165i hangi monitörü düşünüyosunuz ben aoc24g2u kullanıyorum baya memnunum paneli ips tavsiye ederimAnladım. RX570 ekran kartı kullanıyorum. Valorant gibi oyunlarda ortalama 180-220 arası FPS alıyorum sabit. Yani 240 almam bir anlam ifade etmeyecek gibi.
60hz ile 144hz arasında çok büyük fark var, 60hz geçtiğinde cidden rahatsız ediyor.Anladım, teşekkürler yine de. Peki 240HZ değerini tamamen kullanabilmek için sabit 240 FPS almak şart mı ?