ozaman 240 hz almalısinfark olmama ihtimali yok internet kafede kullandım çok daha akıcı 5 5600 kullanıyorum 3060ti 240fps üstü alıyorum her türlü zaten
ozaman 240 hz almalısinfark olmama ihtimali yok internet kafede kullandım çok daha akıcı 5 5600 kullanıyorum 3060ti 240fps üstü alıyorum her türlü zaten
Sen FPS için alacaksan paneline falan bakma hocam 11 yıldır TN panel monitör kullanıyorum renk ayarı yapınca hiç göze batmıyor hikayeli oyunlar içinde TV varmış zaten keyfine bakfark olmama ihtimali yok internet kafede kullandım çok daha akıcı 5 5600 kullanıyorum 3060ti 240fps üstü alıyorum her türlü zaten
sen gözüne bi baktır ozaman tn panele baka baka renk körü olmuşsun heraldeSen FPS için alacaksan paneline falan bakma hocam 11 yıldır TN panel monitör kullanıyorum renk ayarı yapınca hiç göze batmıyor hikayeli oyunlar içinde TV varmış zaten keyfine bak
27GL63-T modeliyle yan yana kullanıyorum Aoc D2357Ph modelini git bi araştır sonra ne diyeceksen de 165 ve 240 hz arasında fark yok diyen adamda kafa aramamsen gözüne bi baktır ozaman tn panele baka baka renk körü olmuşsun heralde
240 tnArkadaşlar asus tuf 165hz alıcam alırsam ya da KG251QDbmiipx Acer 24.5 240hz 1 ms alıcam sizce hangisi?
Kör olmak istemiyorsanız IPS(!)
sistemim 300fps altına düşmüyorCiddi olarak oyun sektöründen yürüyeceksen TN panel olanı al. Sadece monitörle iş bitmez, verim alabilmen için sistemin de en az 240 FPS'i görebilmesi lazım.