- Konu Sahibi Konu Sahibi
165hz monitörümü sattım zaten 3.5k ya 4k bütcem var biraz daha koyup ips 240hz alınmıyorsen en iyisi biraz daha biriktir 240 hz ips al 165 hz monitör varmiş zaten iyi bi panele geçersin hem
165hz monitörümü sattım zaten 3.5k ya 4k bütcem var biraz daha koyup ips 240hz alınmıyorsen en iyisi biraz daha biriktir 240 hz ips al 165 hz monitör varmiş zaten iyi bi panele geçersin hem
anladım eğer dert etmiyceksen renkleri 240 hz geç ozaman165hz monitörümü sattım zaten 3.5k ya 4k bütcem var biraz daha koyup ips 240hz alınmıyor
Daha diretiyor inanılmaz forumu kullanmasa daha çok insana faydası dokunur öyle bir tipsen en iyisi biraz daha biriktir 240 hz ips al 165 hz monitör varmiş zaten iyi bi panele geçersin hem
Profesyonel FPS oyuncuların çoğu TN panel tavsiye ediyor.Arkadaşlar asus tuf 165hz alıcam alırsam ya da KG251QDbmiipx Acer 24.5 240hz 1 ms alıcam sizce hangisi?
Tavsiye etmesinin en büyük nedeni sponsorluklar ve alışkanlıklar. Oysa bir çok IPS panel gecikme olarak TN'yi yakalamış durumda ve hatta öne geçenler var. Aradaki temel farklardan biri ghosting olayı fakat IPS panelde de bu durum normal yapacak bir şey yok fakat bazıları gerçekten iyi seviyede bu konuda da. Profesyonel olarak yapılmıyorsa çok rahatlıkla alınabilir.Profesyonel FPS oyuncuların çoğu TN panel tavsiye ediyor.
G3 VA'dan sonra TN'ye geçersen görüş açılarının daha düşük olduğunu biliyorsun değil mi? TN panellerde renkler direkt bozuluyor tam açısından bakmazsan.165hz monitörümü sattım zaten 3.5k ya 4k bütcem var biraz daha koyup ips 240hz alınmıyor