240MM sıvı soğutma destekli kaliteli kasa önerisi ?

Andromakhe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,125
Bütçe
5000
Evet beyler bayanlar 240mm veya 360mm destekli hava akışı kaliteli full mesh bir kasa önerebilir misiniz ? özellike fan konusunda bolca fan girişi olan kasaları gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

nzxt h7 flow, hava sirkülasyonu muazzam kullaniyorum memnunum https://www.amazon.com.tr/Nzxt-H7-Flow-CM-H71FW-01-Mid-Tower/dp/B0B17JZCLB

amazonda 3K tl su an

ayriyeten ici genis ve kablolama kanallari sayesinde ferah temiz bi goruntu elde ediyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nzxt h7 flow, hava sirkülasyonu muazzam kullaniyorum memnunum https://www.amazon.com.tr/Nzxt-H7-Flow-CM-H71FW-01-Mid-Tower/dp/B0B17JZCLB

amazonda 3K TL su an

ayriyeten ici genis ve kablolama kanallari sayesinde ferah temiz bi goruntu elde ediyorsunuz

hava akışı nasıl acaba ? güzel duruyor ancak beyaz çok tercihim değil :D

hava akışı nasıl acaba ? güzel duruyor ancak beyaz çok tercihim değil :D
siyahı da var hocam, özellikle hava akışı iyi olduğu için aldım ve ciddi anlamda hakkını veriyor

Lancool 3 mesh

deepcool sıvı soğutma kullanan birisi olarak fan kalitesi ve genel malzeme kalitesi açısından tercih seviyesi yüksek bir kasa

bu da deepcool markasına ait

deepcool sıvı soğutma kullanan birisi olarak fan kalitesi ve genel malzeme kalitesi açısından tercih seviyesi yüksek bir kasa

bu da deepcool markasına ait
Kasa çok büyük boyutta olmamasına karşın kablolama vs durumlarına göre gerçekten ferah bir çalışma ortamı sağlıyor

Evet beyler bayanlar 240mm veya 360mm destekli hava akışı kaliteli full mesh bir kasa önerebilir misiniz ? özellike fan konusunda bolca fan girişi olan kasaları gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
.

Geri