2469 TL'ye Converse Pro Blaze Alınır mı?

jackarmis

80+
Reaksiyon skoru
22

Görüntüsü hoşuma gitti, dışardan tavsiye almayı çok severim. Sizlere de sormak istedim, zaman ayırıp düşüncelerini yazanlara şimdiden teşekkürler

Bana hoş gelmedi açıkcası kişiden kişiye değişir ama

Görüntüsü hoşuma gitti, dışardan tavsiye almayı çok severim. Sizlere de sormak istedim, zaman ayırıp düşüncelerini yazanlara şimdiden teşekkürler
Görüntüsü çok kötü bence pazardan alınmış 2. el gibi

aşırı rahatsız duruyor vanedaya bakmanızı tavsiye ederim

açıkçası benim için önemli olan görüntüsü. görüntüsünü beğendin mi? yoksa o da mı kurtarmaz diyosun. bakayım bu arada
görüntü rezalet hocam goldengos mu öyle birşşey vardı saçma sapan onun gibi duruyor ben olsam asla almam

açıkçası benim için önemli olan görüntüsü. görüntüsünü beğendin mi? yoksa o da mı kurtarmaz diyosun. bakayım bu arada
hocam görüntü ve rahatlık olarak , ayrıca fiyat ve bu ayakkabıya benzerlik olarak vans önerebilirim. ben düz taban olarak bayılıyorum.
bazen çok güzel indirimleri oluyor , internetten indirim takip ederseniz bulacağınızdan eminim.

görüntü rezalet hocam goldengos mu öyle birşşey vardı saçma sapan onun gibi duruyor ben olsam asla almam
20 kişiye sormuşumdur, 1'i hariç hepsi berbat dedi. Ama ben çok beğendim. Sanırım ben zevksizim ahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam görüntü ve rahatlık olarak , ayrıca fiyat ve bu ayakkabıya benzerlik olarak vans önerebilirim. ben düz taban olarak bayılıyorum.
bazen çok güzel indirimleri oluyor , internetten indirim takip ederseniz bulacağınızdan eminim.
vans kullanıyorum. gerçekten çok seviyorum. hem çok şık hem rahat. bu ayakkabıyı da vans'a benzettiğim için alacaktım açık rengi olsun diye. ama kimse beğenmeyince vazgeçtim

20 kişiye sormuşumdur, 1'i hariç hepsi berbat dedi. Ama ben çok beğendim. Sanırım ben zevksizim ahaha
yok hocam zevksizlik falan değil , güzel durması sizin giyim tarzınıza veya başkasının giyim tarzına göre değişir. bence hoş duruyor ama daha iyi ve hoş duran alternatifleri var.

ya açık renkli ayakkabılar genelde her şeye gitmiyor ondan dolayı tyler the creator pfpli arkadaşa katılıyorum bende

Geri