Neler Yeni

2469 TL'ye Converse Pro Blaze Alınır mı?

jackarmis

80+

Görüntüsü hoşuma gitti, dışardan tavsiye almayı çok severim. Sizlere de sormak istedim, zaman ayırıp düşüncelerini yazanlara şimdiden teşekkürler

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Satürn
Bana hoş gelmedi açıkcası kişiden kişiye değişir ama

CharlesPolat

80+ Bronze

Görüntüsü hoşuma gitti, dışardan tavsiye almayı çok severim. Sizlere de sormak istedim, zaman ayırıp düşüncelerini yazanlara şimdiden teşekkürler
Görüntüsü çok kötü bence pazardan alınmış 2. el gibi

jackarmis

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,048
İsim
göksel yurtcan
aşırı rahatsız duruyor vanedaya bakmanızı tavsiye ederim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,048
İsim
göksel yurtcan
açıkçası benim için önemli olan görüntüsü. görüntüsünü beğendin mi? yoksa o da mı kurtarmaz diyosun. bakayım bu arada
görüntü rezalet hocam goldengos mu öyle birşşey vardı saçma sapan onun gibi duruyor ben olsam asla almam

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Kutay
açıkçası benim için önemli olan görüntüsü. görüntüsünü beğendin mi? yoksa o da mı kurtarmaz diyosun. bakayım bu arada
hocam görüntü ve rahatlık olarak , ayrıca fiyat ve bu ayakkabıya benzerlik olarak vans önerebilirim. ben düz taban olarak bayılıyorum.
bazen çok güzel indirimleri oluyor , internetten indirim takip ederseniz bulacağınızdan eminim.

jackarmis

80+
görüntü rezalet hocam goldengos mu öyle birşşey vardı saçma sapan onun gibi duruyor ben olsam asla almam
20 kişiye sormuşumdur, 1'i hariç hepsi berbat dedi. Ama ben çok beğendim. Sanırım ben zevksizim ahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam görüntü ve rahatlık olarak , ayrıca fiyat ve bu ayakkabıya benzerlik olarak vans önerebilirim. ben düz taban olarak bayılıyorum.
bazen çok güzel indirimleri oluyor , internetten indirim takip ederseniz bulacağınızdan eminim.
vans kullanıyorum. gerçekten çok seviyorum. hem çok şık hem rahat. bu ayakkabıyı da vans'a benzettiğim için alacaktım açık rengi olsun diye. ama kimse beğenmeyince vazgeçtim

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Kutay
20 kişiye sormuşumdur, 1'i hariç hepsi berbat dedi. Ama ben çok beğendim. Sanırım ben zevksizim ahaha
yok hocam zevksizlik falan değil , güzel durması sizin giyim tarzınıza veya başkasının giyim tarzına göre değişir. bence hoş duruyor ama daha iyi ve hoş duran alternatifleri var.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
atlas
ya açık renkli ayakkabılar genelde her şeye gitmiyor ondan dolayı tyler the creator pfpli arkadaşa katılıyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,404
Üyeler
165,352
Son üye
batu250sr
Top Bottom