TheHyperX00
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
merhaba videodan gördüm 24H2 yi indirmek istiyorum sistemim i3 9100f 1050ti ve şuan normalde windows 10 kullanıyorum legal şekilde nasıl indiririm bi zararı varmıdır
www.log.com.tr
w11 24H2 bir işletim sistemi güncellemesi değil mi normalde hocamamd işlemci güncellemesini intele mi yapacan olursa haber ver![]()
24 H2 orjınal yok kacak yuklemek gerekw11 24H2 bir işletim sistemi güncellemesi değil mi normalde hocam
valla blogda öyle yazıyor abdullahda amd ile yapıyor testleriw11 24H2 bir işletim sistemi güncellemesi değil mi normalde hocam
o zaman büyük ihtimalle sadece amd tarafına etki edicek çünki windows bu sonuç olarak işletim sistemi bir markaya özel yazılım güncellemesi koymaz intelede iner büyük ihtimal ama performans göstermez ben en iyisi win 10 dan devam ediyim seneye sistem değişirsem geçerimvalla blogda öyle yazıyor abdullahda amd ile yapıyor testleri
çok şüphede kaldım fakat sadece amd için olsaydı bunu belirtirdi diye düşünüyorum.valla blogda öyle yazıyor abdullahda amd ile yapıyor testleri
forum.donanimarsivi.com
24H2:merhaba videodan gördüm 24H2 yi indirmek istiyorum sistemim i3 9100f 1050ti ve şuan normalde windows 10 kullanıyorum legal şekilde nasıl indiririm bi zararı varmıdır