25.000 TL Pc Önerisi

Selamlar herkese, ağırlıkta valorant oynanacak , mühendislik işleri için de kullanılacak bir sistem arayışındayım.

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum ama mümkünse RTX ekran kartı olursa daha iyi olur, öneriler gamegaraj gibi toplama hizmeti sunan siteler üzerinden olursa daha iyi olur.

Çok sağ olun

bence bu sistem iyi ama anakartı tuf b660m-e yükseltmeni tavsiye ederim.

bence bu sistem iyi ama anakartı tuf b660m-e yükseltmeni tavsiye ederim.
TEşekkürler, açıkçası 3070 fazla kaçar mı diye düşünüyorum.

Daha iyi bir işlemciyle daha düşük bir ekran kartı (3060) daha iyi olabilir gibi geliyor bana, işi ağırlıkta işlemci çünkü.

Selamlar herkese, ağırlıkta valorant oynanacak , mühendislik işleri için de kullanılacak bir sistem arayışındayım.

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum ama mümkünse RTX ekran kartı olursa daha iyi olur, öneriler gamegaraj gibi toplama hizmeti sunan siteler üzerinden olursa daha iyi olur.

Çok sağ olun

12400f - 3070 kafa kafaya birbirlerini destekliyorlar hocam maddi açıdan gpuyu kısmak istiyorsan 3060ti altına düşmemeni tavsiye ederim lakin yakın zamanda ben de aynı sistemi aldım gayet memnunum

12400f - 3070 kafa kafaya birbirlerini destekliyorlar hocam maddi açıdan gpuyu kısmak istiyorsan 3060ti altına düşmemeni tavsiye ederim lakin yakın zamanda ben de aynı sistemi aldım gayet memnunum
Şunu mu aldınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tı tuf b660m-e yükseltmeni tavsiye ederim.
Bu seçenek özelleştirmede gözükmüyor, acaba farklı bir öneriniz olur mu?

Şunu mu aldınız

Bu seçenek özelleştirmede gözükmüyor, acaba farklı bir öneriniz olur mu?
kasa ve psu farklıydı ben aldığımda coolermaster beyaz kasa vardı ve 650W psu ile geldi ama evet aynı bileşenler

birde benim ekran kartım asus dual serisi 2 fanlı

Geri