25-30K TL telefon önerisi

SamiPRE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Bütçem 25–30k arası, yurt dışından alacağım. Aklımdaki telefonlar:

Xiaomi 15
Xiaomi 14 Ultra
Samsung S23 Ultra
Samsung S24 Ultra
Samsung S25 Plus
Samsung S24 Plus

“Plus” modellerini eklememin sebebi, diğer modellere göre daha küçük olmaları. Diğer modeller bana rahatsızlık verir mi?
Bu telefonlardan hangisini almalıyım?
Birde bu telefonlara kayıt yapılıyormu? kayıt ücreti ne kadar kayıtlı almak istiyorum

Bütçem 25–30k arası, yurt dışından alacağım. Aklımdaki telefonlar:

Xiaomi 15
Xiaomi 14 Ultra
Samsung S23 Ultra
Samsung S24 Ultra
Samsung S25 Plus
Samsung S24 Plus

“Plus” modellerini eklememin sebebi, diğer modellere göre daha küçük olmaları. Diğer modeller bana rahatsızlık verir mi?
Bu telefonlardan hangisini almalıyım?
Birde bu telefonlara kayıt yapılıyormu? kayıt ücreti ne kadar kayıtlı almak istiyorum
Ben yd alıcak olsam s25 plus alırdım aralarından işlemci olarak iti kamera olarak üzmez ama kamera çok önemliyse 24 ultra iyidir

Ha TR'DE almışsın, ha YD'da... Aynı fiyata neredeyse tekabele edecek iki seçim de...

tamamda yd alınca bunlara ekstra para vermiyorum ki
İyi. 6 ay süresi var sonra tekrar artık ne kadarsa yurt dışında... 1500 Euro mu misal? 6 ay sonra yine 1500 Euro vereceksin. Sonra yine, sonra yine, sonra yine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok la dam ne kdv ötv imei vericek imei çaktırır s23 ultraya yaşanı gördüm bunöarı bilmiyorum

Bilmiyorum sorun alıcağınız yere
O olay kaç yıl öncesinde kaldı. Ohoooo

İyi. 6 ay süresi var sonra tekrar artık ne kadarsa yurt dışında... 1500 Euro mu misal? 6 ay sonra yine 1500 Euro vereceksin. Sonra yine, sonra yine, sonra yine.
kayıtlı alıcağım ve birde telefon gitmiyorki sadece hattı kullanamıyorsun sonraki yıl tekrar kullanabiliyorsun

s23u ve s24u kayıt yapılmıyor.
s25u ise vereceğiniz imei üzerine yurt dışında kaydı yapılıp tr ye getiriliyor ama fiyatı 55k falandı en son.
Xiaomi serisinde yazılım ile kayıt varsa 14 ultra almanı öneririm. Direnç kaydı önermem anakart mudahalesinden sonra cihaz ısınabilir ve garip garip sorunlar yaşabilir.

Dipnot!!

S25U SERVER KAYDI YOK FALAN FİLAN diyecekler gelmesin. Server kaydı verdiğiniz imeiye göre yurt dışında yapılır trye gönderilir o yüzden 55k-58k arası alıyorlar.

s23u ve s24u kayıt yapılmıyor.
s25u ise vereceğiniz imei üzerine yurt dışında kaydı yapılıp tr ye getiriliyor ama fiyatı 55k falandı en son.
Xiaomi serisinde yazılım ile kayıt varsa 14 ultra almanı öneririm. Direnç kaydı önermem anakart mudahalesinden sonra cihaz ısınabilir ve garip garip sorunlar yaşabilir.

Dipnot!!

S25U SERVER KAYDI YOK FALAN FİLAN diyecekler gelmesin. Server kaydı yurt dışında verdiğiniz imeiye göre yapılır trye gönderilir o yüzden 55k-58k arası alıyorlar.
server kaydı sağlıklımı peki server kayıtlı bir cihaz alsam sıkıntı çıkarmı

server kaydı sağlıklımı peki server kayıtlı bir cihaz alsam sıkıntı çıkarmı
tek sıkıntısı imeisi klona düşünce telefon çöp oluyor diyebiliriz.

1763486727830.webp

mi 14 ultra fiyatı 955 dolar. Sizin bütçe 25-30 k
2.el fiyatlarını mı yazdınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,687
Üyeler
184,820
Son üye