25-30K TL telefon önerisi

s23u ve s24u kayıt yapılmıyor.
s25u ise vereceğiniz imei üzerine yurt dışında kaydı yapılıp tr ye getiriliyor ama fiyatı 55k falandı en son.
Xiaomi serisinde yazılım ile kayıt varsa 14 ultra almanı öneririm. Direnç kaydı önermem anakart mudahalesinden sonra cihaz ısınabilir ve garip garip sorunlar yaşabilir.

Dipnot!!

S25U SERVER KAYDI YOK FALAN FİLAN diyecekler gelmesin. Server kaydı verdiğiniz imeiye göre yurt dışında yapılır trye gönderilir o yüzden 55k-58k arası alıyorlar.
Kimse 55k vermez. Btk kaydı yapar en kötü. Kaldı ki 1 telefon daha alir 8+4 kullanir. Yok desek yeridir. Hatta onu gectim onu üstüne koyar tr garantili alir..

Diğer her şeye aynen katılıyorum hocam.

Bütçem 25–30k arası, yurt dışından alacağım. Aklımdaki telefonlar:

Xiaomi 15
Xiaomi 14 Ultra
Samsung S23 Ultra
Samsung S24 Ultra
Samsung S25 Plus
Samsung S24 Plus

“Plus” modellerini eklememin sebebi, diğer modellere göre daha küçük olmaları. Diğer modeller bana rahatsızlık verir mi?
Bu telefonlardan hangisini almalıyım?
Birde bu telefonlara kayıt yapılıyormu? kayıt ücreti ne kadar kayıtlı almak istiyorum
yd rezilliği hiç çekilmez yaşayan biri olarak sıfır s24fe al geç kafan rahat olur

Bütçem 25–30k arası, yurt dışından alacağım. Aklımdaki telefonlar:

Xiaomi 15
Xiaomi 14 Ultra
Samsung S23 Ultra
Samsung S24 Ultra
Samsung S25 Plus
Samsung S24 Plus

“Plus” modellerini eklememin sebebi, diğer modellere göre daha küçük olmaları. Diğer modeller bana rahatsızlık verir mi?
Bu telefonlardan hangisini almalıyım?
Birde bu telefonlara kayıt yapılıyormu? kayıt ücreti ne kadar kayıtlı almak istiyorum
Eğer büyük ve köşeli telefonlara alışık değilsen rahatsızlık verebilir.

Samsunglara yapılmıyor xioamilere yapılıyor. S24u yı önceden kayıtlı bulabilirsiniz. Kayıt ücreti telefoncudan ve telefondan vs. Değişir.

4 ay açıkta kalırım derseniz x200 proda bakabilirsiniz. Esas kullanım amacın kameraysa. Günlükler s25u daha iyi olur.

Kalamam derseniz tek seçeneğin xiaomi. Server kayıtlı olmasına dikkat et dirençli alma. Esas ne için kullanacaksınız?

Kimse 55k vermez. Btk kaydı yapar en kötü. Kaldı ki 1 telefon daha alir 8+4 kullanir. Yok desek yeridir. Hatta onu gectim onu üstüne koyar tr garantili alir..

Diğer her şeye aynen katılıyorum hocam.
veren var hocam.

38k+46k vermek mi istersin? (84bin tl yerine Gidip samsung türkiyeden alır)
yoksa 55k mı vermek istersin. Zaten sipariş üzerine getiriyorlar. Hazır stokta satan görmedim ben

Eğer büyük ve köşeli telefonlara alışık değilsen rahatsızlık verebilir.

Samsunglara yapılmıyor xioamilere yapılıyor. S24u yı önceden kayıtlı bulabilirsiniz. Kayıt ücreti telefoncudan ve telefondan vs. Değişir.

4 ay açıkta kalırım derseniz x200 proda bakabilirsiniz. Esas kullanım amacın kameraysa. Günlükler s25u daha iyi olur.

Kalamam derseniz tek seçeneğin xiaomi. Server kayıtlı olmasına dikkat et dirençli alma. Esas ne için kullanacaksınız?
uzun süre gidicek kamerası iyi bir telefon yeterli

veren var hocam.

38k+46k vermek mi istersin? (84bin tl yerine Gidip samsung türkiyeden alır)
yoksa 55k mı vermek istersin. Zaten sipariş üzerine getiriyorlar. Hazır stokta satan görmedim ben
Bende zaten kayıt yaptırana kadar tr den alır dedimde siz s25u yı komple kayıtlı 55 demissiniz. Ben kayıt parası sandım onu.. yoksa dediğinizde mantılaymış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun süre gidicek kamerası iyi bir telefon yeterli
X200 pro. Ama 4 ay çift telefon yapmanız lazım.

Cayar tr almak isterseniz s24fe bu fiyatta iyi baya. Bu fiyatta en iyi kameraya sahip değil ama genel toplam olarak baya iyi.

Ya kaliteli bir yerde olursa sıkıntı olmayabiliyor ama genelde büyük risk.

Geri