ismailkartal_fan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 133
23-24 e düşürebilirseniz kaçırmayınResimdeki gibi çok kullanılmamış
hocam bu sistem 34 e nasıl garantisi yok sistemdeki hiçbir parçanın23-24 e düşürebilirseniz kaçırmayın
Ufak bi pazarlıkla kap bendede 3080 var süper Kart şuan 2k monitör alayım desen 10k dan başlıyorhocam bu sistem 34 e nasıl garantisi yok sistemdeki hiçbir parçanın
Hocam 35 yazmış adam 34 e indirebildim bu haliyle alınmaz mı monitörü satıcam direk bana 29 a falan gelicek kasaUfak bi pazarlıkla kap bendede 3080 var süper Kart şuan 2k monitör alayım desen 10k dan başlıyor
bu sistem alınır kısa vadede anakart degiştirilir tertemiz devam edilirhocam bu sistem 34 e nasıl garantisi yok sistemdeki hiçbir parçanın
Bu mantıklı geliyor. Ram 32 ileride yükseltme derdin olmaz. 7500f güzel işlemci 3080 ile güzel ikili. Monitör 27 ve 2k olması güzel. Biraz pazarlık yap hocam 32-33 e kapatabilirseniz güzel. Malum Ram fiyatları uçtu. 32 Ram sıfırı 14-15 kampanyalı hali.hocam bu sistem 34 e nasıl garantisi yok sistemdeki hiçbir parçanın
KaçırmayınHocam 35 yazmış adam 34 e indirebildim bu haliyle alınmaz mı monitörü satıcam direk bana 29 a falan gelicek kasa
Hocam pek bi bilgim yokta bu performansı veren 0 sistem düşer mi yakın zamandaYanlış anlamayın ama 35k lara eski sistem toplamak yerine sıfır garantili tertemiz yeni nesil bir kampanyalı sistem düşürmeye çalışsanıza ? 3 Taksit olur denk gelirse vade farksız 6-9 taksitli satışlar olur kovalasanız.
3080 iyi hoş güzel kartta piyasaya çıkış tarihi 2020 !!! 6. senesi bitiyor artık.
7500F tamam yeni bir işlemci ama en tırt A serisi anakart var yanında.
Hocam pek bi bilgim yokta bu performansı veren 0 sistem düşer mi yakın zamanda
Haklısınız hocam vallahi çok teşekkür ederim uğraşıp yazdığınız içinİlllaha kampanyalı bir şeyler olabilir 9060 Xt veya 5060 Tİ 16 gb tarafında.
7500F işlemci B serisi anakart 1 TB M2 SSD 16 GB RAM ve yeni bir kasa PSU ile 35-40k arasına ilalha düşer yani.
Milletin eskisi kasa PSU 5 -6 yıllık Ekran kartını alacanda kaç yıl kullanacan mesela ? 1-2 yıl sonra elinde patlamaıyacağının garantisi mi var. Veya 2-3 sene satayım desen 8-9 yıllık kartı kaça satacaksın vb
Açıkçası ben Sıfır tertemiz kutularını senin açtığın 2-3 yıl garantisi olan hazır sistem almanı tavsiye ederim.
Adam belki sıvı teması yaptı haberin yok alınca çalışacak ama 2-3 ay sonra elinde patlayacak bilemezsin ki.. Yada tamirli parçalar bilemezsin güvenemezsin hep şans yani.