2015 model Opel İnsignia Cosmo paket. 1.6 170 HP otomatik. 78bin km’de. Hasar kaydı sürtmeden dolayı sadece 5-6 civarı.Bütçe Max 250K civarıdır.
Aradığım özellikler:
Kilometre max 110 bin.
Sedan olması lazım.
Hasar kaydı çok olmamasını istiyorum en fazla 4-5 bin TL.
Düşünmedim açıkçası.Hocam Egea düşünmüş müydünüz yoksa aklınızda belli bir model var mı?
Link var mı ?2015 model Opel İnsignia Cosmo paket. 1.6 170 HP otomatik. 78bin km’de. Hasar kaydı sürtmeden dolayı sadece 5-6 civarı.
Bütçe Max 250K civarıdır.
Aradığım özellikler:
Kilometre max 110 bin.
Sedan olması lazım.
Hasar kaydı çok olmamasını istiyorum en fazla 4-5 bin TL.
Hocam konuya eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.Mercedes - Benz C Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz C Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
hayırlı uğurlu olsun jwander abimize opsiyonlanmıştır
hocam benzin dizel muhabbeti artık bir esprisi kalmadı ya neredeyse aynı fiyattalar artık siz bilirsinizHocam konuya eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Dizel-Otomatik araç bakıyorum,bu arabaya benzin yetiştirmeye çalışırken ömür biter.
aMa Dizel az YaKıyorhocam benzin dizel muhabbeti artık bir esprisi kalmadı ya neredeyse aynı fiyattalar artık siz bilirsiniz
egea GRALBu bütçede 0 km araç almak daha mantıklı değil mi sizce de? Eğer üretimi devam ediyorsa Toyota Corolla öneririm ben.
Yukarıda Egea'yı da önerdim.egea GRAL
Sıfır araçta olabilir,öneriniz için sağolun.Bu bütçede 0 km araç almak daha mantıklı değil mi sizce de? Eğer üretimi devam ediyorsa Toyota Corolla öneririm ben.
hocam benzin dizel muhabbeti artık bir esprisi kalmadı ya neredeyse aynı fiyattalar artık siz bilirsiniz
Kendim için değil bir yakınıma bakıyorum,onun isteği bu şekilde.aMa Dizel az YaKıyor