yani modem alsanızda o fiyata aşırı bi değişim olmaz fiber başvurusu yapmadıysanız yapın derim modem olarak önerimseSpeedtest değerlerim aşağıda eklediğim gibi. Türk Telekom kullanıyorum, bulunduğum bölgede Fiber yok. 100mbps'lik bir paket kullanıyorum detaylarını pek hatırlamıyorum. Belirttiğim bütçede önerileriniz nelerdir?
Alıntıyı görüntüle
Hocam hız olarak herhangi bir değişim beklentim yok hızdan yana herhangi bir sorun yaşamıyorum. Türk Telekom'un standart modemini kullanıyorum yıllardır ve artık çok sapıtmaya başladı. Sürekli internet bağlantısı kopuyor, modem fazla ısınıyor, özellikle yaz aylarında kendini kapatıyor.yani modem alsanızda o fiyata aşırı bi değişim olmaz fiber başvurusu yapmadıysanız yapın derim modem olarak önerimse
fazla para vermek istemezseniz
para sorun değilse
TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr