2500 TL Manyetik Klavye Önerisi

NodYett

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Bütçe
2500
aklımda başta akko fun 60 max* nebulae vardı kablosuz olmasından ötürü ama gözüme ak680max he carptı ve nedense güzel geldi kalite açısından da şüphem yok ama bu fiyat bandında alınabilecek başka klavye fikri olan varmı?
diğer klavyelerde w60 ile aulanın klavyesi var ama kalite nasıl olur hiçbir fikrim yok

Son düzenleme:
https://www.amazon.com.tr/Manyetik-...af-b9df-cdb9700ee72e&pd_rd_i=B0FQ2G8NWB&psc=1 Üçü arasında kararsız kaldım ama içimden bir ses Ajazz al geç diyor

https://www.amazon.com.tr/Manyetik-...af-b9df-cdb9700ee72e&pd_rd_i=B0FQ2G8NWB&psc=1 Üçü arasında kararsız kaldım ama içimden bir ses Ajazz al geç diyor
win 68 he max kullanıyorum yenı geldı sorabılırsın ıstedıgnı

he max kullanıyorum yenı geldı sorabılırsın ıstedıgnı
almadan önce kararsız kaldığın klavye oldu mu olduysa hangi klavyeydi ve ses ve hissiyat olarak nasıl ilk yorumunu duymak isterim

almadan önce kararsız kaldığın klavye oldu mu olduysa hangi klavyeydi ve ses ve hissiyat olarak nasıl ilk yorumunu duymak isterim
almadan once arasında kladıgım klavye olmadı ama ses olarak bundan once f75 kullanıyorum f75dekı gıbı tok ses yok ama seslerı sıddetı olarak soyluyorum benzer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

suanda memnun salı gunu geldı zaten bı sıkıntısı yok

Suan elimde hem F75 hem t60 var f75i küçük kardeşime hediye olarak almıştım ama genel olarak ben kullanıyordum ve genel olarak fps oyunları oynadığım için hem biraz çağ atlayım hemde çocugu oyunundan etmeyim diye klavye aramıştım kasım indirimlerinde win68 çok fazla gözüme çarpmıştı ama nedense içime sinmemişti hala sinmiyor nedense ama bilemiyorum

Ajazz AK680 Max HE al geç, Womier veya Aula'nın yazılım dertleriyle uğraşma. Ajazz bu bütçede işini fazlasıyla görür.

Ajazz AK680 Max HE al geç, Womier veya Aula'nın yazılım dertleriyle uğraşma. Ajazz bu bütçede işini fazlasıyla görür.
benimde aklımdan o geçiyor ama yinede içimde çok fazla kararsızlık var

benimde aklımdan o geçiyor ama yinede içimde çok fazla kararsızlık var
Bütçen 4-5 bin TL olsa drunkDeer veya ATK al derdim ama 2.500 TL bandında Ajazz AK680 Max HE fp zirvesidir. Womier ile riske girme bence.

Bütçen 4-5 bin TL olsa drunkDeer veya ATK al derdim ama 2.500 TL bandında Ajazz AK680 Max HE fp zirvesidir. Womier ile riske girme bence.
hocam 4 k civarına çıksam aklımda kt68 var o bütçelerde ama çıkmak istemiyorum

hocam 4 k civarına çıksam aklımda kt68 var o bütçelerde ama çıkmak istemiyorum

Gereksiz.

yani sadece oyun için alacağım bir klavyeye de 4-5 k para vermek istemiyorum gün içinde bilgisayar başında geçirdiğim saat zaten belli verdiğim paraya değmez o yüzden 2500 mantıklı geldi

Akko Fun 60 Max al
nebulae olanı tr de yok kalmadı olsa aklımdan geçen modellerden biriydi

sadece pembe olan model kalmış o yüzden seçenekler içinden çıkardım onu

Geri