2500 TL telefon önerisi

A50 guzel Telefon alabilirsiniz ama redmi note 8 bakabilirsin

Sa arkadaşlar 2000 -2500 arası en iyi telefon PUBG kasma dan oynayabilecek benim fikrim en iyi fiyat performans A50
bulabilirsen xiaomi redmi note 8 pro öneririm fiyatındaki çoğu telefondan daha güçlü kamera sı kötü değil ama a50 vs 1 tık daha iyi ama oyuncuysan note 8 öneririm tam bir f/p

Pubg'nin telefonun ömründen ömür aldığını söylüyorlardı,çok oynayınca batarya vs çabuk gitmez mi telefonları da hem çok ısındırıyor 2 maç attıktan sonra elin terlemeye başlıyor zaten bunun telefona zararı olmuyor mu 5 yıl kullanabileceğin telefon 2 yıl da çöp olmaz mı telefon donma kasma yapmaya başlamaz mı ?
Telefonda oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya için kullanıyorum pek anlamam bu konulardan,ama Pubg telefonları zorlayan bir oyun değil mi yani?

PUBG'nin telefonun ömründen ömür aldığını söylüyorlardı,çok oynayınca batarya vs çabuk gitmez mi telefonları da hem çok ısındırıyor 2 maç attıktan sonra elin terlemeye başlıyor zaten bunun telefona zararı olmuyor mu 5 yıl kullanabileceğin telefon 2 yıl da çöp olmaz mı telefon donma kasma yapmaya başlamaz mı ?
Telefonda oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya için kullanıyorum pek anlamam bu konulardan,ama PUBG telefonları zorlayan bir oyun değil mi yani?
Bilgisayar ve telefon sistemleri o oyunu önceden oynayıp oynaman ile alakalı bir kasma donma yapmaz ben samsung galaxy a10 da bile 1 yıldır pubg nin cıvığını çıkardım fakat telefon hala gayet iyi anneme verdim o kullanıyor ve batarya konusuna gelirsek zaten günlük harcayacağın pil pek fazla değişmez sıkıntı etme

General Mobile gm9 pro alabilirsin kendim kardeşim ve 2 amcama aldırdım çok memnunlar aklında GM ile kötü bir fiikir var ise düşünme al ben çok memnunum cod pubg TFT Rize of kingdoms gibi bir sürü oyunlar oynarım çok güzel telefon kamerası çok güzel haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,520
Üyeler
188,432
Son üye
bahtiyar01
Geri