Çağrı sarıataş
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Sa arkadaşlar 2000 -2500 arası en iyi telefon pubg kasma dan oynayabilecek benim fikrim en iyi fiyat performans A50
bulabilirsen xiaomi redmi note 8 pro öneririm fiyatındaki çoğu telefondan daha güçlü kamera sı kötü değil ama a50 vs 1 tık daha iyi ama oyuncuysan note 8 öneririm tam bir f/pSa arkadaşlar 2000 -2500 arası en iyi telefon PUBG kasma dan oynayabilecek benim fikrim en iyi fiyat performans A50
Oppo a9 2020Sa arkadaşlar 2000 -2500 arası en iyi telefon PUBG kasma dan oynayabilecek benim fikrim en iyi fiyat performans A50
Bilgisayar ve telefon sistemleri o oyunu önceden oynayıp oynaman ile alakalı bir kasma donma yapmaz ben samsung galaxy a10 da bile 1 yıldır pubg nin cıvığını çıkardım fakat telefon hala gayet iyi anneme verdim o kullanıyor ve batarya konusuna gelirsek zaten günlük harcayacağın pil pek fazla değişmez sıkıntı etmePUBG'nin telefonun ömründen ömür aldığını söylüyorlardı,çok oynayınca batarya vs çabuk gitmez mi telefonları da hem çok ısındırıyor 2 maç attıktan sonra elin terlemeye başlıyor zaten bunun telefona zararı olmuyor mu 5 yıl kullanabileceğin telefon 2 yıl da çöp olmaz mı telefon donma kasma yapmaya başlamaz mı ?
Telefonda oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya için kullanıyorum pek anlamam bu konulardan,ama PUBG telefonları zorlayan bir oyun değil mi yani?
note 8 200 tl daha pahaliyi 4gb ram var a50 6gb ram varbulabilirsen xiaomi redmi note 8 pro öneririm fiyatındaki çoğu telefondan daha güçlü kamera sı kötü değil ama a50 vs 1 tık daha iyi ama oyuncuysan note 8 öneririm tam bir f/p
Ben note 8 pro demiştim internette ucuza bulabilirsin.note 8 200 TL daha pahaliyi 4gb RAM var a50 6gb RAM var