İbrahim_Talha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,951
Asus rog strix scope rx kullanıyorum. Bazı hoşnut olmadığım şeyler olsa da alınabilir. Eğer alacak olursan sorularını yanıtlayabilirim.
pahalı ama benimde razer kanadında almayı düşündüğüm klavyeRazer BlackWidow V3 nasıl sizce ?
Bir kaç kişi senin kullandığın klavyeyi önerdi ama tek aklıma takılan şey ne biliyor musunAsus rog strix scope rx kullanıyorum. Bazı hoşnut olmadığım şeyler olsa da alınabilir. Eğer alacak olursan sorularını yanıtlayabilirim.
Misal bu klavyenin bir üstü ne geliyorpahalı ama benimde razer kanadında almayı düşündüğüm klavye
Rgb olarak mükemmel. Uygulaması ile her şeyi ama her şeyi ayarlayabiliyorsun. Hatta onu geçtim kendi animasyonunu bile oluşturabiliyorsun. Hatta onu da geçtim masa üstündeki wallpaper'ı eğer asusun uygulamasından seçersen o rgb wallpaper ile klavyendeki renkler senkron bir şekilde animasyon oluşturuyor. Kısacası rgb en çok hoşuma giden tarafı. Yani Asus'un rgb uyumu mükemmel. Mouse (markası: Asus Rog Strix) sipariş ettim dün. O gelince diğer ekipmanlarla senkronunu daha iyi anlatabilirim.Bir kaç kişi senin kullandığın klavyeyi önerdi ama tek aklıma takılan şey ne biliyor musunben Asus'un anakartını ekran kartını kullanıyorum rgb ayarlama kısmı çok da iyi değil. tabii ki de senin de yorumlarını dinlemek isterim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Misal bu klavyenin bir üstü ne geliyor
üstü yok galibaBir kaç kişi senin kullandığın klavyeyi önerdi ama tek aklıma takılan şey ne biliyor musunben Asus'un anakartını ekran kartını kullanıyorum rgb ayarlama kısmı çok da iyi değil. tabii ki de senin de yorumlarını dinlemek isterim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Misal bu klavyenin bir üstü ne geliyor
+1Arctis 7![]()
800 TL ye inmişti güzel klavye 800tl yeRazer BlackWidow V3 nasıl sizce ?
Nedir onlar kankaAsus rog strix scope rx kullanıyorum. Bazı hoşnut olmadığım şeyler olsa da alınabilir. Eğer alacak olursan sorularını yanıtlayabilirim.
Mesela space tuşunun sol tarafına basınca yay sesi geliyor. Aynı şekilde ctrl tuşları da aynı şekilde.Nedir onlar kanka