2500TL klavye önerisi

Eren2123

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2300
Merhabalar. Öncelikle güncel olarak numpadli membran bir klavye kullanıyorum ve mekanik bir klavyeye geçiş yapmak istiyorum. Ses konusunuda geceleri oyun oynayan biriyim çok sesli olması sıkıntı çıkarabilir. Bütçem maximum 2300 tl ama değerse biraz daha çıkabilirim. Tercihim tkl bir klavye olsa bile bu bütçede iyi birtanesini bulmak zor %60 klavyede olabilir önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
iyzico 500tl + %10 + parolapara 400tl cashback ile 2100e gelmiş oluyor
Hocam gerçekten güzele benziyor fakat bir şey sormak istiyorum. Akko Monsgeek Fun60 Max Shine- Through gibi daha oyunculara yönelik klavye önericek olursanız ne önerirsiniz.

Hocam gerçekten güzele benziyor fakat bir şey sormak istiyorum. Akko Monsgeek Fun60 Max Shine- Through gibi daha oyunculara yönelik klavye önericek olursanız ne önerirsiniz.
sessiz bir şey arıyorsanız he klavyelerden uzak durun çok sesli ve kulak tırmalayan bir sesi var arada ki 3-5 mslik farkı hissetmen çok zor

Hocam başka önerebilceğiniz klavye var mı ? Keycapslar pek hoş gelmedi. İlgilendiğiniz için teşekkürler

2 hafta önce fun 60 max aldım yazılımı , sesi , kalitesi beni inanılmaz tatmin etti.Manyetik klavyede özellikle fps oyunlarında gerçekten fark yaratıyor.Özellikle socd ayarı ve rapid triger ile strafe yapmak avantaj sağlıyor.Tek beni memnun etmeyen tarafı şarjı.

2 hafta önce fun 60 max aldım yazılımı , sesi , kalitesi beni inanılmaz tatmin etti.Manyetik klavyede özellikle fps oyunlarında gerçekten fark yaratıyor.Özellikle socd ayarı ve rapid triger ile strafe yapmak avantaj sağlıyor.Tek beni memnun etmeyen tarafı şarjı.
Hocam benide bu klavyeye çeken sebeplerden biri rapid triger ama keycapslerinin yazılarının aşağı tarafta olması hoşuma gitmeyen bir özellik oldu. Size orjinal hali ile mi kullanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Hocam benide bu klavyeye çeken sebeplerden biri rapid triger ama keycapslerinin yazılarının aşağı tarafta olması hoşuma gitmeyen bir özellik oldu. Size orjinal hali ile mi kullanıyorsunuz ?
Orjinal haliyle kullanıyorum.Hocam açıkcası bence daha güzel duruyor böyle olması tabii ki tercih meselesi

Hocam hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabiliyor musun ? Bende bir tane sipariş ettim ama kablolu , iade edip etmemek arasında kaldim

Hocam hem kablolu hem kablosuz olarak kullanabiliyor musun ? Bende bir tane sipariş ettim ama kablolu , iade edip etmemek arasında kaldim
hem kablolu hem kablosuz kullanılıyor. Fun60 pro modeli de var 1k hz oldugu için muhtemelen şarjı daha uzun süre gider.Ben almışken 8k hz olsun diye 100 tl fazla verip bunu aldım.

Geri