25k gaming laptop tavsiyesi

casper biraz çekinceli kaldığım bir marka niyeyse
G870 modelinde o çekinceler çözülmüş hocam. Diğer modellerini tavsiye etmiyorum. Her sorunuzu cevaplarım vaktim oldukça
Post automatically merged:

Muadilleri 34 35k dan başlıyor. 4060lı başka bu fiyata laptop yok + başarılı iş çıkarmışlar

1-2 hafta önce bakıyo olsaydın casper yerine alternatifleri vardı ama şuanda arkadasın attığı en makul laptop ayrıca şunu söylemek isterim asus tuf a15 modelim var ve oyunlarda işlemcim 85 derecenin altını zor görüyor casper ısınıyo mudur sesli midir bilmiyorum ama asusun da aşağı kalır yanı yok

1-2 hafta önce bakıyo olsaydın casper yerine alternatifleri vardı ama şuanda arkadasın attığı en makul laptop ayrıca şunu söylemek isterim asus tuf a15 modelim var ve oyunlarda işlemcim 85 derecenin altını zor görüyor casper ısınıyo mudur sesli midir bilmiyorum ama asusun da aşağı kalır yanı yok
85 dereceye çıktığını görmedim hocam. Valoda falan 60 65 arası takılıyorum

Size zalman ns-3000 önerebilirim 5 derece etki eder sanırım

85 dereceye çıktığını görmedim hocam. Valoda falan 60 65 arası takılıyorum

Size zalman ns-3000 önerebilirim 5 derece etki eder sanırım
bi kesim soğutucu hiçbir işe yaramıyor diyor bir kesim alsan 5-10 derece fark eder diyor kararsızımbende açıkcası. bf 2042 de 64v64 modunda zorlanıyor laptop fanlar bağırıyor ve işlemci sıcaklığı 85 bandında dolanıyor herkes normal diyor ama masaüstü kullanıcısı olarak pskolojim normal olduğunu kabullenmiyor

bi kesim soğutucu hiçbir işe yaramıyor diyor bir kesim alsan 5-10 derece fark eder diyor kararsızımbende açıkcası. bf 2042 de 64v64 modunda zorlanıyor laptop fanlar bağırıyor ve işlemci sıcaklığı 85 bandında dolanıyor herkes normal diyor ama masaüstü kullanıcısı olarak pskolojim normal olduğunu kabullenmiyor
Ya hocam laptoplarda biraz normal ancak sıcak geliyor tabi bizlere. Bunun için araştırdım ve zalman ns 3000 önerildi. 720 tl ye amazondan aldım ve şunu diyebilirim ki laptobun altı klima gibi. Laptopun ömürlülüğü ve performansı için size de öneririm rahatlatır sizi

Ya hocam laptoplarda biraz normal ancak sıcak geliyor tabi bizlere. Bunun için araştırdım ve zalman ns 3000 önerildi. 720 TL ye amazondan aldım ve şunu diyebilirim ki laptobun altı klima gibi. Laptopun ömürlülüğü ve performansı için size de öneririm rahatlatır sizi
yeni aldıysanız linkini atabilir misiniz ve sizce 5 derece fark oluştu mu

yeni aldıysanız linkini atabilir misiniz ve sizce 5 derece fark oluştu mu
Hocam ben excaliburun turbo fan sesi fazla diye aldım birde ömürlülüğü artsın diye ve turbo fan moduna sokmuyor laptobu. Normalde assasins creed 2 den başladım dizime alıp oynuyorum ve öyle bir sıcaklığı glemiyor bana soğutucusuz. Ancak sizin için testini yaparım.( Valorantta turbo fan moduna alıp benzer sıcaklığa geleceğini düşünüyorum. Yük gerektiren oyun indirmem gerekecek gibi )

İlk alışverişiniz ise mobilden yapın 120 tl indirim veriyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU