- Bütçe
- 25000
Dostlar bütçem 25k. Bu sistem alınır mı. Hangi özelleştirmeler yapılmalı. Dolarda artıyor daha iyi hazır sistemler gelir mi bekleyeyim mi
Dostlar bütçem 25k. Bu sistem alınır mı. Hangi özelleştirmeler yapılmalı. Dolarda artıyor daha iyi hazır sistemler gelir mi bekleyeyim mi
bence alınabilir ddr5 bir sistem olmuş kasa kesinlikle değiştirilmeli msi ya da vento tercih edilebilir rami de makul bir fiyatta hızlandırabiliyorsunuz onu da ekleyin
Rami goodram cl30 6000mhz seçtimhocam bence bu sistem alınabilir hani 14400f çok kötü bir işlemci değil oyun kısmında e uyguna duruyor kasa , ram ve ssdyi değiştirilerek alınabilir duruyor muadili gamegarajta 5600 ile var ve hemen hemen aynı fiyata geliyor bunun ile daha çok performans alınabilir duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
rami kingston beast yap 2x16 , kasayı vento + fsp 650w , ssd 1tb yapılıp alınırsa çok iyi duruyor veya rami 1x16 alıp ileride 1 adet daha alıp 32gb yapmak ta güzel fikir rampage kasa ve psu alınmaz.
harika yapmışsınız eğer bütçe varsa b760 alabilirsin tabii ki onda 2 adet m2 slotu bulunuyor.Rami goodram cl30 6000mhz seçtim
Kasayı vento yaptım
Ssdyi de 1tb gen4 lexarla değiştim 25,5oldu
Anakartı yükseltmeye gerek var mı. Çift slot m2 yuvası olsa iyi olur elimde ssd var
hocam ihtiyacınız varsa ve ileride 14700k gibi işlemciler yükseltme yapılacaksa anakartı yükseltmek mantıklı olabilir rami bence kingston yapın zaten 6000 kullanamıyorsunuz intelde max 5600Rami goodram cl30 6000mhz seçtim
Kasayı vento yaptım
Ssdyi de 1tb gen4 lexarla değiştim 25,5oldu
Anakartı yükseltmeye gerek var mı. Çift slot m2 yuvası olsa iyi olur elimde ssd var
Tamamdır başka bi artısı olur mu o anakartınharika yapmışsınız eğer bütçe varsa b760 alabilirsin tabii ki onda 2 adet m2 slotu bulunuyor.
Cl30dan ötürü goodram seçtimde goodram tavsiye etmiyo musunuzhocam ihtiyacınız varsa ve ileride 14700k gibi işlemciler yükseltme yapılacaksa anakartı yükseltmek mantıklı olabilir rami bence kingston yapın zaten 6000 kullanamıyorsunuz intelde max 5600
Youtube kanalları da bayadır bu bütçeye hazır sistem getirmiyor. Onları beklemek daha mı mantıklı olur. 1000lira içinde insan beklemek istemiyor
Tamamdır başka bi artısı olur mu o anakartın
Cl30dan ötürü goodram seçtimde goodram tavsiye etmiyo musunuz
İlk anakartta gen4 ssdiyi tam verim kullanamıcam 5000okuma değerleri hikaye olacak yani4 adet ram slotu , 2 adet m2 daha iyi soğutma performansı ve faz sayısı daha yüksek ve gen 4 ssd destekliyor yani cidden değer![]()
yok hocam goodramde iyidir polonya menşei idi sanırım anankart yükseltmesi bana da mantıklı geldiYoutube kanalları da bayadır bu bütçeye hazır sistem getirmiyor. Onları beklemek daha mı mantıklı olur. 1000lira içinde insan beklemek istemiyor
Tamamdır başka bi artısı olur mu o anakartın
Cl30dan ötürü goodram seçtimde goodram tavsiye etmiyo musunuz
İlk anakartta gen4 ssdiyi tam verim kullanamıcam 5000okuma değerleri hikaye olacak yani