Neler Yeni

25K TV ONERISI

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,126
İsim
Emir
Özellikleri hoşuma gitti özellikle 120hz olması çok dikkatimi çekti.60hz tv almayı düşünmüyorum.Bütçe ortalama 20k fakat esnetip almaya değer mi?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Özellikleri hoşuma gitti özellikle 120hz olması çok dikkatimi çekti.60hz tv almayı düşünmüyorum.Bütçe ortalama 20k fakat esnetip almaya değer mi?
Valla reis bir ara bizde niyetlendik samsung 4K düşünüyordum 22K ya bu 120HZ birde bence fiyatına göre güzel duruyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,126
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla reis bir ara bizde niyetlendik samsung 4K düşünüyordum 22K ya bu 120HZ birde bence fiyatına göre güzel duruyor
Evet özellikleri cidden güzel.Normalde 20k yı geçmem diye düşünüyordum fakat qned olması,120hz olması hoşuma gitti.Fakat trendyolda yorumları görüntü kalitesini kötülemişler.Olabilir gayet normal bu yorumlar.Şimdi de yt videolarına bakıyorum şansıma
volkan oyun kuvvetleri kullanıyormuş.Sponsor olmadığı için dürüst yorum yapacağını düşünüyorum

Bu arada siz hangı modeli düşünüyorsunuz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Evet özellikleri cidden güzel.Normalde 20k yı geçmem diye düşünüyordum fakat qned olması,120hz olması hoşuma gitti.Fakat trendyolda yorumları görüntü kalitesini kötülemişler.Olabilir gayet normal bu yorumlar.Şimdi de yt videolarına bakıyorum şansıma
volkan oyun kuvvetleri kullanıyormuş.Sponsor olmadığı için dürüst yorum yapacağını düşünüyorum

Bu arada siz hangı modeli düşünüyorsunuz
Ben vazgeçtim hocam almayacağım elimdekini kullanıyorum.
Ama o zaman bunu görseydim kesinlikle alırdım 23K ya 120HZ ekran baya iyi.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,126
İsim
Emir
Ben vazgeçtim hocam almayacağım elimdekini kullanıyorum.
Ama o zaman bunu görseydim kesinlikle alırdım 23K ya 120HZ ekran baya iyi.
Tvlerde de va-ıps varmış.Oyun için kullanılmayacağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum.Bu arada bilginiz varsa uzun vadede webos-android farkı var mı?Android uzun vadede yavaşlıyor iddiası var fakat klasik her telefonda da bu söyleniyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Tvlerde de va-ıps varmış.Oyun için kullanılmayacağı için çok sorun olmaz diye düşünüyorum.Bu arada bilginiz varsa uzun vadede webos-android farkı var mı?Android uzun vadede yavaşlıyor iddiası var fakat klasik her telefonda da bu söyleniyor
LG webos da kullandım yavaşlamadı.

Aktif olarak bunu kullanıyorum inanmayacaksın 2017 de aldık biz bu televizyonu 1800TL ye.
E haliyle o yıldan bu yıla yavaşladı tabii ki.Ama taş gibi tv içine reklamsız yt kurdum iptv kurdum google playdan oyun indirip usb ye gamepad takıp oynadım her türlü işin içinden banamısın demeden çıktı aman aman bir yavaşlama söz konusu değil ama yıldan dolayı bendeki yavaşladı.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,126
İsim
Emir
LG webos da kullandım yavaşlamadı.

Aktif olarak bunu kullanıyorum inanmayacaksın 2017 de aldık biz bu televizyonu 1800TL ye.
E haliyle o yıldan bu yıla yavaşladı tabii ki.Ama taş gibi tv içine reklamsız yt kurdum iptv kurdum google playdan oyun indirip usb ye gamepad takıp oynadım her türlü işin içinden banamısın demeden çıktı aman aman bir yavaşlama söz konusu değil ama yıldan dolayı bendeki yavaşladı.
İnanırım kendimden biliyorum.Bizim evde ki televizyon rahat 10yıllık.Ek olarak en son 5 6 yıl önce açıldı çünkü panelinde sorun vardı gidip geliyordu.Öyle kaldı.Şimdi tv alma zamanı geldi
1733384776581.png
Televizyonun fotoğrafını internette bulabildim.Biraz çağ atlamış gibi olacağız

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
İnanırım kendimden biliyorum.Bizim evde ki televizyon rahat 10yıllık.Ek olarak en son 5 6 yıl önce açıldı çünkü panelinde sorun vardı gidip geliyordu.Öyle kaldı.Şimdi tv alma zamanı geldi
Alıntıyı görüntüleTelevizyonun fotoğrafını internette bulabildim.Biraz çağ atlamış gibi olacağız
Valla siz bundan direk 120HZ tv ye geçerseniz gençleşirsiniz resmen :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,847
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom