Beklemek en kötü şey olur şuan için bence. Hele fiyatlar hala artışta ikenHaklısın 1650 iyi değil ama yapcak bişey yok piyasa düzelene kadar beklesemmi diye düşünüyorum.
Düştü bir ara sonra seri yükseldi.Beklemek en kötü şey olur şuan için bence. Hele fiyatlar hala artışta iken
Ben olsam riske atmazdım valla malum Türkiye'deyizDüştü bir ara sonra seri yükseldi
Yurtdışı kart bulmak zor 2 bin TL'ye hele bide şuan yok mesela.Ben olsam riske atmazdım valla malum Türkiye'deyiz
Rx560 falan var @KeReM 1963 yardım eder. Yurtdışı ekran kartı konusunda iyi.Yurtdışı kart bulmak zor 2 bin TL'ye hele bide şuan yok mesela.
1650 nerede rx560 nerede reiaRx560 falan var @KeReM 1963 yardım eder. Yurtdışı ekran kartı konusunda iyi.
İndirim ile güzel şeyler bulunuyor.1650 nerede rx560 nerede reia
+İndirim ile güzel şeyler bulunuyor.
Kasa Psu güzel indirimde bir ara 900-1100 arası dolaşıyordu.Merhaba ekran kartsız bir sistem toplayacağız. @Tolgax güneş güneş adlı arkadaşın elinde depolaması olduğu için depolama istemedi. Toplayacağımız parçalar
İşlemci/Anakart/Ram/Kasa/Psu
İşlemci olarak bunu tercih ettim. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ıntel-core-i3-10100f-boxed-processor-6m-işlemci-1213185.html?rbtc=aka|ops|||p|standart|&v=1.26
Anakart ise f/p olması ve bütçe kısıtlı olması yüzünden bunu tercih ettim.
Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus EX-H410M-V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ram olarak fiyatı baya uygun olduğu için direk bunu tercih ettim.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Kasa ve psu yu normalde ayrı ayrı alacaktım ama alt seviye 400TL lik bir kasa ve fsp 500w yerine direk indirimde olan bu kasa/psu yu tercih ettim.
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9011166-WW CV550 CC-9020131-EU 550W 80 Plus Bronze USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fiyat 2600TL oldu. Siz beğendiğiniz mi? Açıkçası ben beğendim
~Ekran kartı için ayrı bütçe var görüntü alamazsınız falan yazmanıza gerek yok. Ekran kartı olarak indirimli bir şey alınacak.
İdarelik bir kart alınıp sonradan 1650s fln alınabilir piyasa düzelince belki 1660s.Mesela sahibinden de 0a yakın 1650 var. Pazarlık ile daha ucuza iner. Veya başka yerlerden illa bulunur.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Beklerim aslında sorun değil ama daha kötü olur diye korkuyorum.İdarelik bir kart alınıp sonradan 1650s fln alınabilir piyasa düzelince belki 1660s.