8 GB yeterli mi? İntel arc b850 diye bir kart daha gördüm 12 GB sanırım Tlou Silenthill cs2 tarzı oyunlar oynuyorum. Ve bu gamin gecesi en iyi indirimler hangi sitelerde?Ddr5 5060 sistemler gaming gecesinde o fiyatların altına düşüyo. Veya 9060xt 8gb sistemlerin ucuzlamasını bekle
incehesapta oluyor iyi indirimler8 GB yeterli mi? İntel arc b850 diye bir kart daha gördüm 12 GB sanırım Tlou Silenthill cs2 tarzı oyunlar oynuyorum. Ve bu gamin gecesi en iyi indirimler hangi sitelerde?
1080p için gayet yeterli8 GB yeterli mi? İntel arc b850 diye bir kart daha gördüm 12 GB sanırım Tlou Silenthill cs2 tarzı oyunlar oynuyorum. Ve bu gamin gecesi en iyi indirimler hangi sitelerde?
Bunların stokları çok kısıtlı oluyor mu yani hemen yapıştırmak mı gerek yoksa düşünmeye zaman oluyor muDdr5 5060 sistemler gaming gecesinde o fiyatların altına düşüyo. Veya 9060xt 8gb sistemlerin ucuzlamasını bekle
Fiyatına göre değişiyo. 2bin indirim olanlar tükenmiyo 4-5bin indirim olanlar hemen tükeniyoBunların stokları çok kısıtlı oluyor mu yani hemen yapıştırmak mı gerek yoksa düşünmeye zaman oluyor mu