Neler Yeni

28.000 TL'ye sistem önerir misiniz?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Bütçe
28000
boşa bekledim fiyatlar 3-4 k arttı.Saçma sapan ddr4 fps sistemler için sistem almadım.Şimdi alırım gelir orası ayrı ama şuna işlemci soğutucusu seçip almayı düşünüyorum.Bütçe 28k öneri varsa bekliyorum monitör bu

Son düzenleme:

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berke
aklımda gaminggentr deki mete verse2 sistem vardı 4060ti lı ama zam gelmiş.Oynadığım oyunlar gereği fazla gerek yok diye düşündüm 4060ti ya.
aklımda bu sistem var
bu sisteme yakın yada daha iyi amd bir sistem önerir misiniz?

max bütçe.28k
1k zam mı gelmiş bu kasaya ben 24 999 diyw hatırlıyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
boşa bekledim fiyatlar 3-4 k arttı.Saçma sapan ddr4 fps sistemler için sistem almadım.Şimdi alırım gelir orası ayrı ama şuna işlemci soğutucusu seçip almayı düşünüyorum.Bütçe 28k öneri varsa bekliyorum monitör bu
Türkiye'de yaşıyorsun. Elektronik üründe beklemek hata olur. Çünkü beklediğin gün zam gelmeye devam eder. Ürünü al ve keyfine bak. Gamegaraj üründe Hero sistemler var. Onlara bakabilirsin.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asko56

80+ Silver
1080p monitöre 9000 tl verilmez 9000 e 2k 170 hz monitör bulabiliyorsun zaten

2. türkiyede doviz her gün artıyor fiyatlar günlük degişmesi normal adam sana sattıgında yerine aynı ürünü koyması gerekiyor ve kar etmesi lazım

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Dostum 28K civarına çok iyi sistemler vardı. F/P olarak çıkan sistemler zaten 20K civarı oluyordu.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Dostum 28K civarına çok iyi sistemler vardı. F/P olarak çıkan sistemler zaten 20K civarı oluyordu.
bu sistem 28k dı dedim akşam alırım stok bitmez dedim bitti dürüst oluyum hemen alırdım aslında ama amd biiraz düşündürdü

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Curkuti yaşın pc almaya uygun değil. Bu yaşta bence sokakta oyna. Misket, taso falan. Sağlığa zararlı bilgisayarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderatör olsam banlardım konuyu, Boşa bekledim -4K zarar diye başlık mı olur. İçerik belirsiz, konu belirsiz. Her türlü zarar olabilir. :D

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Curkuti yaşın pc almaya uygun değil. Bu yaşta bence sokakta oyna. Misket, taso falan. Sağlığa zararlı bilgisayarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderatör olsam banlardım konuyu, Boşa bekledim -4K zarar diye başlık mı olur. İçerik belirsiz, konu belirsiz. Her türlü zarar olabilir. :D
nerde oturuyosun karakartal :) sadece karşıma gel şunu yüzüme söyle :) burda soytarılık kolay knk 5 yaşındaki çocukta yapar

Top Bottom