Neler Yeni

Öneri Dell 280hz 8000 e alınır mı ?

Precth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha Ahmet Sıbıç
Kankam Dell kötü kötü anla. Samsung al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@LapsekiliRonaldo Göster dostum arkadaş ne alsın sen söyle gülücük atmasını biliyorsun. Dell devam ettirilen gecikme süresi 15ms. Ha 15ms de oynamak istiyorsan alabilirsin dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda çoğu kişi kullanıyor hocam. Asla sorun çıkmaz ghosting yok. Devam ettirilen MS süreleri güzel. Dell gibi kötü değil. Dell almayın. Samsung G4 sadece G3 ve g5 den dolayı kötü olarak görülüyor. Aslında değeli hiç iyi bilinmiyor
Hocam neye kötü dediğinizi tam olarak anlamadım evet ikisi de vaat ettiği gecikme sürelerini sunamıyor ama biri diğerinden üstün gibi bir durum söz konusu değil gibi. İnternetten iki monitörün de test sürelerine baktım.
Dell G2524H:
1723465477347.png

Odyysey G4:
1723465518150.png

Bu testlere göre dell'in paneli daha hızlı olduğu gözüküyor. Renk doğruluğu ve kontrast oranı olarak ise Dell 1242:1 gibi bir oran sunarken G4 1006:1 gibi bir oran sunuyor bu bağlamda dell'in çok kötü veya G4 e göre bariz daha kötü diyebileceğimiz bir panel olmadığını düşünüyorum. Ekstradan eklemem gerekirse internette dell hakkında fabrika renk kalibrasyonunun kötü olduğu söyleniyor. Alırken bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ekranın birazcık sarıya yakın olduğunu ve iyi bir ayarlama yapılması gerektiği söyleniyor.
Kaynaklar:

Son düzenleme:
Top Bottom