Doğru, şu an en mantıklısı F7 o zaman.Amerikada 32k zaten burada en az 50k falan olur, almak saçma olur.
Ayfon al.Aklımda f7 var oyun oynuyorum performans önemli S24 fe vs ilgimi çekmiyor ne önerirsiniz? F7 önerir misiniz?
S24fe al geç. F7 sadece işlemci ve oyun için.Aklımda f7 var oyun oynuyorum performans önemli S24 fe vs ilgimi çekmiyor ne önerirsiniz? F7 önerir misiniz?
Zaten oyun oynadığımı belirttim işlemci ilgimi çekiyor, kamera vs umrumda değil işletim sistemi aynı şekilde.S24fe al geç. F7 sadece işlemci ve oyun için.
Büyük ihtimalle f7 alacağım.f7 iyidir
amac sadece oyunsa 12/512 f7 hayirli olsun.Zaten oyun oynadığımı belirttim işlemci ilgimi çekiyor, kamera vs umrumda değil işletim sistemi aynı şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimalle f7 alacağım.
13 pro alırdım bütçem yetseydi ama bu bütçede kinler 60 hz olduğu için ilgimi çekmiyor.Ayfon al.
Denebilir oyun YouTube de falan kaydırırım.amac sadece oyunsa 12/512 f7 hayirli olsun.
Ben sırf oyun için gibi düşünmedim hocam. Sırf oyunsa f7 alın geçin bu paraya daha iyisi yok.Zaten oyun oynadığımı belirttim işlemci ilgimi çekiyor, kamera vs umrumda değil işletim sistemi aynı şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimalle f7 alacağım.
İlgimi çekmiyoruda çekiyor diye okumuşumBen sırf oyun için gibi düşünmedim hocam. Sırf oyunsa f7 alın geçin bu paraya daha iyisi yok.
X7 Pro modelinde kronikleşen şebeke problemi var, ufak bir google araması ile sayısız bu sorunu yaşayan görebilirsin, tabi bu sizin de başınıza gelecek diye bir kaide yok, teknoloji şans işi.F7 alacağım kesin ama olurda stokta bulmazsam X7 pro nasıldır.