29.04 Euro gümrükten geçer mi?

katipke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Gamesir sitesinden bir alışveriş yaptım ve faturada 29.04 euro olarak gözüküyor. Gümrükten geçer mi?

Geçer.

Galiba kargo ücreti olmasa bile 3 Euro kargo sayıyorlar bu yüzden 27 Euro üzeri sıkıntı oluyor

Gamesir g7 pro sipariş ettim, ürün değerini düşük gösterdiler faturada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba kargo ücreti olmasa bile 3 Euro kargo sayıyorlar bu yüzden 27 Euro üzeri sıkıntı oluyor
Kargo ücreti belirtilmezse 3 euro sayılıyor diye bir şey dendi başka bir forumda ama bilmiyorum ben de tam.

Son düzenleme:
Gamesir g7 pro sipariş ettim, ürün değerini düşük gösterdiler faturada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo ücreti belirtilmezse 3 euro sayılıyor diye bir şey dendi başka bir forumda ama bilmiyorum ben de tam.
Ürün değerini düşük gösterdilerse 29'dan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum

Ürün değerini düşük gösterdilerse 29'dan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
Ürün değerini 29 olarak gösterdiler. 40 dolardan 34'e düşmüş şekilde yani 29.04 euro olarak gösterdiler. Ürün normalde 80 dolar, ben 68e aldım.

Ürün değerini 29 olarak gösterdiler. 40 dolardan 34'e düşmüş şekilde yani 29.04 euro olarak gösterdiler. Ürün normalde 80 dolar, ben 68e aldım.
Arkadaşım 3 tane 32 dolarlık klavye aldı. Euroya vurduğunda tam 27.3 Euro falan yapıyordu galiba. 2si sorunsuz geçti 1 tanesi için pttden aradılar sınırı aşıyorlar diye. Biraz memurun insafına kalınmış bir durum

Kargo minimum 3€ oluyor. Faturada kargo 3€ veya daha fazla gözüküyorsa sorun yok ama daha az gözüküyorsa 3€ ya tamamla toplam 30€ yı geçmemeli.
Geçer merak etme onlarda biliyor sınırı ayarlamışlardır.
5 dolar daha düşük göstermelerini istemiştim ürün değerini 10 dolar ve 1.5 dolar indirim kuponuyla 8.5'e düştü şeklinde göstermişler. Çok göze batar mı ki bu şekilde gümrükte? Sıkıntı olur mu ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,979
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri