Ne aldın?Gamesir sitesinden bir alışveriş yaptım ve faturada 29.04 euro olarak gözüküyor. Gümrükten geçer mi?
Gamesir g7 pro sipariş ettim, ürün değerini düşük gösterdiler faturada.Ne aldın?
Kargo ücreti belirtilmezse 3 euro sayılıyor diye bir şey dendi başka bir forumda ama bilmiyorum ben de tam.Galiba kargo ücreti olmasa bile 3 Euro kargo sayıyorlar bu yüzden 27 Euro üzeri sıkıntı oluyor
Ürün değerini düşük gösterdilerse 29'dan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorumGamesir g7 pro sipariş ettim, ürün değerini düşük gösterdiler faturada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kargo ücreti belirtilmezse 3 euro sayılıyor diye bir şey dendi başka bir forumda ama bilmiyorum ben de tam.
Ürün değerini 29 olarak gösterdiler. 40 dolardan 34'e düşmüş şekilde yani 29.04 euro olarak gösterdiler. Ürün normalde 80 dolar, ben 68e aldım.Ürün değerini düşük gösterdilerse 29'dan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
Arkadaşım 3 tane 32 dolarlık klavye aldı. Euroya vurduğunda tam 27.3 Euro falan yapıyordu galiba. 2si sorunsuz geçti 1 tanesi için pttden aradılar sınırı aşıyorlar diye. Biraz memurun insafına kalınmış bir durumÜrün değerini 29 olarak gösterdiler. 40 dolardan 34'e düşmüş şekilde yani 29.04 euro olarak gösterdiler. Ürün normalde 80 dolar, ben 68e aldım.
Kargo dahil değilse geçmez.Gamesir sitesinden bir alışveriş yaptım ve faturada 29.04 euro olarak gözüküyor. Gümrükten geçer mi?
Kargo ücretsiz, kargo ile beraber bu kadar gözüküyor faturadaKargo dahil değilse geçmez.
Kargo minimum 3€ oluyor. Faturada kargo 3€ veya daha fazla gözüküyorsa sorun yok ama daha az gözüküyorsa 3€ ya tamamla toplam 30€ yı geçmemeli.Kargo ücretsiz, kargo ile beraber bu kadar gözüküyor faturada
Kargo minimum 3€ oluyor. Faturada kargo 3€ veya daha fazla gözüküyorsa sorun yok ama daha az gözüküyorsa 3€ ya tamamla toplam 30€ yı geçmemeli.
5 dolar daha düşük göstermelerini istemiştim ürün değerini 10 dolar ve 1.5 dolar indirim kuponuyla 8.5'e düştü şeklinde göstermişler. Çok göze batar mı ki bu şekilde gümrükte? Sıkıntı olur mu kiGeçer merak etme onlarda biliyor sınırı ayarlamışlardır.