29k Tl'ye Ddr5 Full Setup Aldım

Wierian

80+
Reaksiyon skoru
2
ekran kartı : ASUS Dual EVO Radeon RX 7600 8GB OC Edition
işlemci : İntel Core İ3 14100F Tray
anakart : ASUS Prime H610 M-K ARGB DDR5 5600MHz
ram : GoodRam IRDM 16GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36
ssd : WD Green SN3000 500GB Gen4 nvme m.2 SSD
işlemci soğutucu : Fazeon A2 120TRA Kule Tipi
kasa : Rampage Beta Mesh ARGB White
psu : Rampage 650W 80+Bronze
monitör : FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör
klavye : Logitech G213 Prodigy
mouse : Logitech G102 Lightsync Siyah
kulaklık : Havit Fuxi H6 Wireless Siyah
gamebooster speed mousepad 70x30
30.07.2025 tarihinde itopyadan alınmış bütün parçaların faturası var, garantileri devam ediyor ve bütün kutular mevcut
Bu setupu her şey dahil 29kya aldım ddr5 olması cezbetti sizce bu fiyata daha iyisi var mıydı yoksa iyi mi almışım
@jombo hocam senin fikrini de almak isterim

Son düzenleme:
monitör : FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör
30.07.2025 tarihinde itopyadan alınmış bütün parçaların faturası var, garantileri devam ediyor ve bütün kutular mevcut
Bu setupu her şey dahil 29kya aldım ddr5 olması cezbetti sizce bu fiyata daha iyisi var mıydı yoksa iyi mi almışım
az bir miktar ile işlemci değişip kullanabilirsiniz işlemci çok zayıf bir model güle güle kullanın

Fiyat güzel de bu sistemle yapacağın şeyler 1-2 sene de biter. Alt çekirdek tıkanmaları konusunu araştırmanı öneririm. Hızlı Bir işlemci ve ekran kartı revizyonu ile bu sistemi 5-6 sene kullanabilirsin

Değmez fazlasıyla kötü bir setup

rx6600 DDR 4 sistemler 20k bandında satılıyorken bu sistem güzel fiyata alınmış . İşlemci yükseltilebilir.. her şey dahil olması güzel. Ekran kartınada yazda fsr 4.1 geliyor oynayacağın oyuna göre 1080p için gayet ok.

Fiyat konusunda bir şey diyemem ama ortalama bir sistem. Tüm oyunları açar oynarsın. İşlemci konusunda da kötü bir işlemci değil, 11.nesil i5 gücünde bir işlemci i3-14100f. Her türlü işini görür.

ne alınabilirdi sence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dinleme onları bilmeyen konuşuyor iyi almışsın yavaş yavaş upgrade yaparak sistemi uzun vadede daha da güzelleştirirsin

Duymak istediği şeyleri duymak için konu açmış. Birisi duymak istediği şeyleri söyleyip işine gelen şekilde yorum yapınca kalp atıyor başka biri sisteme işine gelmeyen şekilde yorum yapınca gülme emojisi atıyor. Konunun açılış amacı "ehe en f/p sistemi ben topladım hepiniz eziksiniz bu fiyata bundan daha iyi sistem olamaz ehe" diye rollenmek olsa gerek.

dinleme onları bilmeyen konuşuyor iyi almışsın yavaş yavaş upgrade yaparak sistemi uzun vadede daha da güzelleştirirsin
H610 M-K gibi giriş sınıfı bir anakarta neyin upgrade'ini yapacak ne anlatıyorsun dostum sen :D

@jombo hocam senin fikrini de almak isterim
Boş Yapmaya Gelen Çok Kardeşim Dinleme sen. Aldığın sistemdeki ram kendi başına 10k civarı zaten
Güzel bi işlemci ve ekran kartı upgradesi ile 4 5 yıl daha kullanırsın bu arada unutmadan daha kaliteli bir psu almalısın.
hayırlı olsun. ben şuan sistem diziyorum sadece psu kasa işlemci ve sıvı soğutmaya 20k Verdim

Duymak istediği şeyleri duymak için konu açmış. Birisi duymak istediği şeyleri söyleyip işine gelen şekilde yorum yapınca kalp atıyor başka biri sisteme işine gelmeyen şekilde yorum yapınca gülme emojisi atıyor. Konunun açılış amacı "ehe en f/p sistemi ben topladım hepiniz eziksiniz bu fiyata bundan daha iyi sistem olamaz ehe" diye rollenmek olsa gerek.

H610 M-K gibi giriş sınıfı bir anakarta neyin upgrade'ini yapacak ne anlatıyorsun dostum sen :D
29k ya giriş seviye böyle sistem topla alalım kral :D

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Boş Yapmaya Gelen Çok Kardeşim Dinleme sen. Aldığın sistemdeki ram kendi başına 10k civarı zaten
Güzel bi işlemci ve ekran kartı upgradesi ile 4 5 yıl daha kullanırsın bu arada unutmadan daha kaliteli bir psu almalısın.
hayırlı olsun. ben şuan sistem diziyorum sadece psu kasa işlemci ve sıvı soğutmaya 20k Verdim
Psu patlamaya hazır bomba, anakart bırak upgrade yapmayı OC yapmayı dahi desteklemiyor. Anakartın CPU soketi maksimum i5-13400F'e kadar destekliyor, sırf bu yüzden güçlü ekran kartları da kullanamazsın bu sistemde, darboğaz yapar. Dolayısıyla upgrade edebileceğin hiçbir tarafı yok bu sistemin. Bir de utanmadan diyorsun ki upgrade ile 4-5 yıl daha kullanırsın. Yahu şöyle yorumlar yapmak için konu sahibinin yan hesabı falan olmak gerekiyor harbiden şaka gibi. Şöyle bir sistem toplayacağıma hiç toplamazdım para biriktirip 45kya vatan'daki upgradeye açık B650M-R anakartlı 9060XT ekran kartlı sistemi alırdım. Beni 3-4 yıl götürürdü canım istediğinde de sorunsuz sıkıntısız upgrade yapardım bu kadar basit.

Bu sistem mevcut çoğu yeni oyunu low settingste açar ama ömrü maksimum 2 senedir. Upgrade de edemezsin kalırsın ortada 2 sene sonra. Zaten o zamanlarda GTA 6 çıkmış olacağı için bu sistemin alıcısı da pek olmaz. Duymak istediklerin değil sert ve acı gerçekler bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,712
Üyeler
195,715
Son üye
Abdülhakim
Geri