F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,619
bu parçaları 0 alarak toplasana daha iyisini topla şimdi alıp dükkanda ön rafa koyucam satmak için piyasaya yön veriyorsunuz ya konuş ince hesapla, itopyayla bir indirimde sen yaptırt ultra 7 265klı veya 14700lü bir sistem dizelim alalım 29 a da değil bak sana bütçe 40 a kadar veriyorum darboğazsız güzelinden topla forumda aç konusunu hepimiz faydalanalım bir zeki sizsiniz memleketteDuymak istediği şeyleri duymak için konu açmış. Birisi duymak istediği şeyleri söyleyip işine gelen şekilde yorum yapınca kalp atıyor başka biri sisteme işine gelmeyen şekilde yorum yapınca gülme emojisi atıyor. Konunun açılış amacı "ehe en f/p sistemi ben topladım hepiniz eziksiniz bu fiyata bundan daha iyi sistem olamaz ehe" diye rollenmek olsa gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H610 M-K gibi giriş sınıfı bir anakarta neyin upgrade'ini yapacak ne anlatıyorsun dostum sen![]()
para biriktirmeye devam et stokta olduğunda alırsın o sistemi kısıtlı bütçede bu gün sistem toplamaya kalktığında bu ayarda 0 sistem dizemezsin oluru nedir söyleyeyim sana ben 7800x3D alırdın geçen indirimde amazon depodan düşerse bi b650m r birde 16 ram aldın 26 civarı çıktı cepten hadi 2.el sata ssd aldık birde high power psu aldık 2.elden birde rx 580 aldın 33-35 arasına geldi ilerde ekran kartı alırsın ama yine 0 olmadıPsu patlamaya hazır bomba, anakart bırak upgrade yapmayı OC yapmayı dahi desteklemiyor. Anakartın CPU soketi maksimum i5-13400F'e kadar destekliyor, sırf bu yüzden güçlü ekran kartları da kullanamazsın bu sistemde, darboğaz yapar. Dolayısıyla upgrade edebileceğin hiçbir tarafı yok bu sistemin. Bir de utanmadan diyorsun ki upgrade ile 4-5 yıl daha kullanırsın. Yahu şöyle yorumlar yapmak için konu sahibinin yan hesabı falan olmak gerekiyor harbiden şaka gibi. Şöyle bir sistem toplayacağıma hiç toplamazdım para biriktirip 45kya vatan'daki upgradeye açık B650M-R anakartlı 9060XT ekran kartlı sistemi alırdım. Beni 3-4 yıl götürürdü canım istediğinde de sorunsuz sıkıntısız upgrade yapardım bu kadar basit.
o sistemi önermek kolay bu gün bu bütçede 0 sistem almaya kalktığında üstünü koyamıyorsan başka çaren yoksa kesinlikle alacaksan amenna evet iyi diyeceksin top bütçe bu şekilde ve kesinlikle 0 olacak 5 taksit alıyorum dediğinde başka seçenek kalmıyor bu paraya 5070 satılıyordu sadece 3 gün öncePsu patlamaya hazır bomba, anakart bırak upgrade yapmayı OC yapmayı dahi desteklemiyor. Anakartın CPU soketi maksimum i5-13400F'e kadar destekliyor, sırf bu yüzden güçlü ekran kartları da kullanamazsın bu sistemde, darboğaz yapar. Dolayısıyla upgrade edebileceğin hiçbir tarafı yok bu sistemin. Bir de utanmadan diyorsun ki upgrade ile 4-5 yıl daha kullanırsın. Yahu şöyle yorumlar yapmak için konu sahibinin yan hesabı falan olmak gerekiyor harbiden şaka gibi. Şöyle bir sistem toplayacağıma hiç toplamazdım para biriktirip 45kya vatan'daki upgradeye açık B650M-R anakartlı 9060XT ekran kartlı sistemi alırdım. Beni 3-4 yıl götürürdü canım istediğinde de sorunsuz sıkıntısız upgrade yapardım bu kadar basit.
Bu sistem mevcut çoğu yeni oyunu low settingste açar ama ömrü maksimum 2 senedir. Upgrade de edemezsin kalırsın ortada 2 sene sonra. Zaten o zamanlarda GTA 6 çıkmış olacağı için bu sistemin alıcısı da pek olmaz. Duymak istediklerin değil sert ve acı gerçekler bunlar.