cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,604
@cengizovic Odyysey G5 alabilirsin bayağı iyi
Oynarsın.TN panel istemiyorum. VA ya da IPS. Samsung G5 iyiymiş onu bie araştıracağım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k monitör de 1080p oynayabilir miyim? 1 sene falan ilerde 3060ti geçmeyi düşünüyorum. İşlemcim r5 3600
Onda çok ghosting var diye biliyorum.@cengizovic Odyysey G5 alabilirsin bayağı iyi
Ben bunu kullanıyorum. 3000’e almıştım. Şuan kaç oldu bilmiyorum. Bi de bu ürünü araştır. 1440P 144hz IPS.TN panel istemiyorum. VA ya da IPS. Samsung G5 iyiymiş onu bie araştıracağım teşekkürler.
2k monitör de 1080p oynayabilir miyim? 1 sene falan ilerde 3060ti geçmeyi düşünüyorum. İşlemcim r5 3600
Samsung g5 mi kullanıyorsun? Ghosting var mı?Ben bunu kullanıyorum. 3000’e almıştım. Şuan kaç oldu bilmiyorum. Bi de bu ürünü araştır. 1440P 144hz IPS.
ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 1440P 144Hz 1MS IPS
G5 te Ghosting mi var?Oynarsın.
Onda çok ghosting var diye biliyorum.
VA panllerin çoğunda ghosting var ki ondan kaçış yok. 2500 liraya da 2K IPS yokOynarsın.
Onda çok ghosting var diye biliyorum.
Evet, öyle okumuştum.Samsung g5 mi kullanıyorsun? Ghosting var mı?
G5 te Ghosting mi var?
Ama bayağı vardı.VA panllerin çoğunda ghosting var ki ondan kaçış yok. 2500 liraya da 2K IPS yok
Araştırmak lazım. Ama şimdi uyku saatiEvet, öyle okumuştum.
Ama bayağı vardı.
Araştırmak lazım. Ama şimdi uyku saati
Yarın tekrar açarım o zaman konuyu. Teşekkürler.Araştırmak lazım. Ama şimdi uyku saati
Aklımda AOC marka var. Ghosting en az o markada olması lazım. Ama 2k modelleri baya pahalı.
Olması gerektiğinden biraz fazlaymış. Benim monitörde de bayağı ghosting var ama bu kadar değil oyun oynarken anlaşılmıyor. Internete gezinirken falan anca görüyorum
TN Panel bu. Renkler hiç güzel olmazHocam bende araştırıyorum bilen varsa 100tl fark var ama bu nasıl sizce
Casperden çok çektim. Uzak dur o markadan.Hocam bende araştırıyorum bilen varsa 100tl fark var ama bu nasıl sizce
Monitör olarak şuan AOC ve MSI en iyisi gibi. Bu markalar önceliğim. Oyun için ideal. Ama aşırı pahalı rakiplerine göre.Olması gerektiğinden biraz fazlaymış. Benim monitörde de bayağı ghosting var ama bu kadar değil oyun oynarken anlaşılmıyor. Internete gezinirken falan anca görüyorum
TN Panel bu. Renkler hiç güzel olmaz
Casperden çok çektim. Uzak dur o markadan.