Neler Yeni

2k 240hz monitör önerir misiniz

Asus modeli bizzat kendim kullanıyorum on numara monitör, pivot özeliği var 2k, 27inch,260hz, IPS panel daha ne yapsın bu monitör çok kaliteli bir ekranı var rekabetçi oyun oynuyorsun benim gibi al geç cs 2 ciyim bende

Son düzenleme:
İşte modellere bakıyorum ama çok kararsız kalıyorum. Asus en mantıklısı gözüküyor ama daha ucuza olan modellerden alsam pişman olur muyum diye düşünüyorum
niye pişman olasın ki kankam beklentilerin neler verdiği değerler neler beklentilerini karşılıyorsa fiyat olarak da bütçenin yarı fiyatıysa tabi ki alınır asusa 12 13k para baymak hiç mantıklı değil monitör sektöründe

kardo bana kalırsa lg veya ASUS almalısın ama bende aynı sorunu yaşıyorum suan 2 K mı HD mi diye 7800 sistem ve lg nin 2k monitörleri cok güzel
Bazı lglerin gamut degerleri çok düşük
Asus tuflarında ghosting şikayeti çok marka değil modele bakıp seçim yapın

Arkadaşlar bu fiyata bu ürüj alınır mı? 15k bütçeye kadar çıkabilirim ama illa 15k olmasına gerek yok f/p ürün olursa daha iyi olur önerileriniz nelerdir
Arkadaşlar bu fiyata bu ürüj alınır mı? 15k bütçeye kadar çıkabilirim ama illa 15k olmasına gerek yok f/p ürün olursa daha iyi olur önerileriniz nelerdir
Eğer oda çok aydınlık ve güneş alıyorsa sıkıntı çekebilirsin ki böyle güzel bir monitörü güneşli veya aydınlık bir ortamda rahatca görememek bence kimsenin istemeyeceği şeydir, fiyatına göre tabii ki güzel bir monitör alınır 250nit parlaklıkda fiyatına göre tam oturuyor normaldir idare eder fakat bütceyi biraz daha yukarı kaldırıp aşağıda önerdiğim monitörü alman daha mantıklı olabilir Asus, Vieesonic'ten daha iyi ve güvenilir bir markadır viewsonicin panel kalitesi beni düşündürürdü bence 180hz olsun Asus monitörü olsun 240hz 180hz e göre çok fark göstermez yeterki intenretin hızlı olsun...

Geri