VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar k

Bu monitör iyi midir kral verdiğimin paranın karşılığını alır mıyımİtopyadan al daha ucuza
180 görmez mi işiniBu monitör iyi midir kral verdiğimin paranın karşılığını alır mıyım
Arada rekabetçi de oynuyorum reis 240 daha iyi olur diye düşündüm ama 180 de düşünürüm var mı önerin180 görmez mi işini
hikayeli oyunda çok oynar mısınArada rekabetçi de oynuyorum reis 240 daha iyi olur diye düşündüm ama 180 de düşünürüm var mı önerin
Bu lenovo 2k değilmiş usta ya bir de şu asus modeline bi ara laf ediyolardı o yüzden kafam karışıyor onu sipariş etmekte
ve
oynarım ustahikayeli oyunda çok oynar mısın
15k bütçen varsa git bundan 2 tane alBu lenovo 2k değilmiş usta ya bir de şu asus modeline bi ara laf ediyolardı o yüzden kafam karışıyor onu sipariş etmekte
oynarım usta
kendim 3 ay önce falan aldım pc toplamadan önce bu monitörü alsam da olurmuş rakibi yok hemde bu fiyattaBu lenovo 2k değilmiş usta ya bir de şu asus modeline bi ara laf ediyolardı o yüzden kafam karışıyor onu sipariş etmekte
oynarım usta
Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör olarak geçiyor aslında enteresan.Bu lenovo 2k değilmiş usta ya bir de şu asus modeline bi ara laf ediyolardı o yüzden kafam karışıyor onu sipariş etmekte
oynarım usta
15k bütçen varsa git bundan 2 tane al![]()
İşte modellere bakıyorum ama çok kararsız kalıyorum. Asus en mantıklısı gözüküyor ama daha ucuza olan modellerden alsam pişman olur muyum diye düşünüyorumkendim 3 ay önce falan aldım pc toplamadan önce bu monitörü alsam da olurmuş rakibi yok hemde bu fiyatta