En iyisini düşünmüşsünüz. Samsung Odyssey G65BMerhaba arkadaşlar,
2K 240 hz monitöre ihtiyacım var. Curved olursa güzel olur olmazsa problem değil. Benim aklımda Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF var ama sizce nasıldır?
Düşünürsen yeni samsung G5 ler IPS 2k 240 hz ama 180 hz. 180-240 hz farkı için o kadar fark verilir mi bilemedim.Merhaba arkadaşlar,
2K 240 hz monitöre ihtiyacım var. Curved olursa güzel olur olmazsa problem değil. Benim aklımda Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF var ama sizce nasıldır?
G65B en iyi tercih olur.Merhaba arkadaşlar,
donanım arşivi incelmeesini yaptıMerhaba arkadaşlar,
Odyssey G65B en iyi seçenek gibi duruyorMerhaba arkadaşlar,
Ne tür oyunlar. Rekabetçi cs valo gibi mi yoksa sadece hikayeli mi?Ekran kartı 9070xt işlemci R5 7500f 2K oynayacağım yani.
Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar. Ara sıra da rekabetçi oyunlar ama almışken tam olsun istiyorum. Arada çok bir fiyat farkı olmadığı sürece 240 tercihimdir.Ne tür oyunlar. Rekabetçi cs valo gibi mi yoksa sadece hikayeli mi?
Benim dediğim G5 10K sizinki galiba 13K. Dediğiniz gibi almışken iyisi olsun diyorsanız onu almanız daha mantıklıAğırlıklı olarak hikayeli oyunlar. Ara sıra da rekabetçi oyunlar ama almışken tam olsun istiyorum. Arada çok bir fiyat farkı olmadığı sürece 240 tercihimdir.