Neler Yeni

2k 260hz vs 4k 144hz vs OLED 240hz

nuii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İnan
Bütçe
40000
Günlerdir kafamı karıştıran bir tercih var, ilk öncelikle kullanım amacım video düzenleme, yayın, oyun, film, 3d modellemesine kadar çoğu amacı barındırıyor oyun olarak genellikle sadece Minecraft fakat nadirende olsa hikayeli oyun oynadığım olabiliyor.

1 tane monitör alıp için işinden çıkasımda var fakat okuduğum kadarıyla kronik sorunları olabiliyormuş ve 3 tane monitör değil de 2 monitör genişliğindeymiş. Bana hem ana oyun ekranı hem obs hemde diğer işler için 3. bir ekran lazım 3'e bölüp kullanma için ne kadar uygundur bilmiyorum fakat OLED olması çok ilgimi çekti

Onun dışında monitör standı ile 3 monitörü 0 mesafeyle yan yana dizme fikrimde var ama napacağımı bilmiyorum eğer 3 monitör alacaksam 3ününde aynı olmasını isterim ve şu monitörler arasında kaldım. 4K 144hz mi 2k 260hz mi daha tatmin edici olur bilemedim:

Bütçem: 40K

Sistem Özelliklerim:
4070 Ti Super 16gb
Ryzen 9 7950x3d
MSI X670E Wifi Gaming
64GB Ram 6400mhz
4TB Samsung 990pro

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

nuii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu alırdım.
Evet güzel monitör fakat dediğim gibi 3 monitöre ihtiyacım var ve estetik durması için 3'ününde aynı olmasını istiyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
Evet güzel monitör fakat dediğim gibi 3 monitöre ihtiyacım var ve estetik durması için 3'ününde aynı olmasını istiyorum.
O zaman geniş olanı alabilirsiniz.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,194
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam ortaya oledi koyup yan ikiliyi aynı yaparsanız da estetik açıdan çok sorun olmaz gibi geliyor. Fakat oledin yanında ipsler biraz sırıtır gibi sizin için sorun olacaksa bilemem.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
3 monitör yerini tutar mı birde OLED yanığı diye bir şey duydum bu montiötrde kronik sorunlar varmış. Çok bilgim yok, doğru mu?
Fazlasını ttutar kanka. 49" ütopik boyut. Oled yanığı gibi sorunlar bu monitörlerde olmaz büyük ihtimal. Olursa da garanti kapsamında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ortaya oledi koyup yan ikiliyi aynı yaparsanız da estetik açıdan çok sorun olmaz gibi geliyor. Fakat oledin yanında ipsler biraz sırıtır gibi sizin için sorun olacaksa bilemem.
Baya sırıtır.

nuii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazlasını ttutar kanka. 49" ütopik boyut. Oled yanığı gibi sorunlar bu monitörlerde olmaz büyük ihtimal. Olursa da garanti kapsamında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya sırıtır.
İncemelerine baktığım kadarıyla 2 ekrana bölünebiliyormuş. Orta ekranda oyun, solda yayın için obs, sağ ekranda da diğer şeyleri açmak istiyorum Discord, Spotify, tarayıcı gibi. Bu monitörde bunları yapabilir miyim?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
İncemelerine baktığım kadarıyla 2 ekrana bölünebiliyormuş. Orta ekranda oyun, solda yayın için obs, sağ ekranda da diğer şeyleri açmak istiyorum Discord, Spotify, tarayıcı gibi. Bu monitörde bunları yapabilir miyim?
Bu bildiğim kadarı ile 27" ekranda da yapılır yani. Tabii ki yapabilirsiniz.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
Fakat G9 OLED, 2 tane 27inch ekrana sahip. 2 Ekrana bölünebiliyor.
Tamam hocam. Boyutundan dolayı anlattığım şey de bu. Her monitörün ekranı bölünebilir.

nuii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke İnan
Tamam hocam. Boyutundan dolayı anlattığım şey de bu. Her monitörün ekranı bölünebilir.
Anladım bende bu monitörü almayı düşünüyorum fakat uzun kullanımda OLED yanıkları oluşuyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı? bu yüzden monitörü iade etmekte kalmış kişiler gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,199
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom