Neler Yeni

2K-3K BÜTÇE MOUSE ONERISI

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün
Optik switch bence bu arkadaşa fazla hem de neredeyse herkese fazla o kadar para vermek herkes için matıklı değil biraz boşa harcama olur öneriye ve fareye lafım yok kullanıcıya ve oynadığı oyunlara göre değişir değeri mesela ben Apex, R6S, Warzone, Valo ve CS her türlü fps oyununu oynuyorum ve ranklarım yüksek ben alsam anlarım fakat bu oyunları ortalama eğlence için çok kasmadan ve genellikle hikayeli oyun oynayanlar için optik switch ve bir fareye o kadar para vermek mantıklı değil.
Cs oynuyorum diyince belirttim hocam zaten. Fps oyanları için fare önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Connectgame yerine wraith satsa direkt alırım da connectgame hiç güven vermiyor. O yüzden dragon f1 pro max diyorum ben
Hepsiburadadan mağazası üzerinden alırsan Hepsiburada iade politikasına göre iade ettiğin için daha az sorun yaşıyorsun n11den alıp öyle iade etmiştim ben bir defa.

Armi3067

80+ Bronze
Cs oynuyorum diyince belirttim hocam zaten. Fps oyanları için fare önemli.
cs oynuyorum yazısını görmedim kb ama dediğim gibi yine rankı yüksek hardcore oyuncu değilse 1700-2100TL arası fare alabilir BENCE.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
A950 pro 4k yurtdisinda redditte de darmosharklardan fazla övülen ve daha kaliteli bir mouse. Dolayısıyla rahatlıkla alınır

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün
cs oynuyorum yazısını görmedim kb ama dediğim gibi yine rankı yüksek hardcore oyuncu değilse 1700-2100TL arası fare alabilir BENCE.
Yo, gayet haklısınız. Kafa dağıtmalık oyun oynuyorsa genel anlamda ekipmana yatırım yapmak mantıksız.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Optik switch bence bu arkadaşa fazla hem de neredeyse herkese fazla o kadar para vermek herkes için matıklı değil biraz boşa harcama olur öneriye ve fareye lafım yok kullanıcıya ve oynadığı oyunlara göre değişir değeri mesela ben Apex, R6S, Warzone, Valo ve CS her türlü fps oyununu oynuyorum ve ranklarım yüksek ben alsam anlarım fakat bu oyunları ortalama eğlence için çok kasmadan ve genellikle hikayeli oyun oynayanlar için optik switch ve bir fareye o kadar para vermek mantıklı değil.
ben mainlicem bu oyunlari yanigelecegin profesyonel valocusu olcam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bana mı demistiniz yoksa öneriyi desteklemek amacıyla mi bahsettiniz?

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
A950 pro 4k yurtdisinda redditte de darmosharklardan fazla övülen ve daha kaliteli bir mouse. Dolayısıyla rahatlıkla alınır
ben dragonfly pro max ile a950 pro 4k arasinda kaldim yani fiyat farkina deger mi bide draginfly ile grip tape geliyor

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Dragonfly f1 pro max'i daha uyguna kuponla, nays ile felan alabileceğimiz bir yer var mı?

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
ben dragonfly pro max ile a950 pro 4k arasinda kaldim yani fiyat farkina deger mi bide draginfly ile grip tape geliyor
Bana sorarsan değmez. Kalite vs olarak yakınlar. Dareuda ki kontrolcü encoder Switch vesaire de kalitesiz değil ve kronik sorunu yok. Bu yüzden öneriyorum zaten

Top Bottom