Arkadaşa alıcam 2 el istemiyorAndroid kullanıcısı isen 2. el Galaxy watch 4 alabilirsiniz
Telefonu hangi markaArkadaşa alıcam 2 el istemiyor
Başka önerin var mı ?
Redmi ama ilerde değiştirecek muhtemelenTelefonu hangi marka
Yani hocam pek bişi bulamadım Huawei Band serisinden bir saat alabilirsiniz birde şöyle bir saat buldumRedmi ama ilerde değiştirecek muhtemelen
Teşekkürler hocamYani hocam pek bişi bulamadım Huawei Band serisinden bir saat alabilirsiniz birde şöyle bir saat buldum
İnceleme videosu da varKieslect KS Amoled AOD Akıllı Saat Fiyatları ve Özellikleri
Kieslect KS Amoled AOD Akıllı Saat en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
2.el almayacaksa hiç almasın 2k bütçeyle.Teşekkürler hocam
Araştırmaya devam edeceğim
anlıyorum lütfen konuyu meşgul etme2.el almayacaksa hiç almasın 2k bütçeyle.
Gerçekleri söyledim. Sıfır en azından 3k olması lazım ki samsungun saatleri alınabilsin. Bende kaliteli olsun 2.el olsun diyerek 2.el akıllı saat aldım kendime.anlıyorum lütfen konuyu meşgul etme
kanka fiyatları ve kalitesini biliyorum ama el mahkum öneri istedimGerçekleri söyledim. Sıfır en azından 3k olması lazım ki samsungun saatleri alınabilsin. Bende kaliteli olsun 2.el olsun diyerek 2.el akıllı saat aldım kendime.