hocam bunlarda hz olayı falan var o nedir. Bu mousenin hzsi kaçRAZER Viper V3 Hyperspeed Rz01-04910100-r3m1 6 Tuş 30000 Dpı Optik Gaming (OYUNCU) Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Viper V3 Hyperspeed Rz01-04910100-r3m1 6 Tuş 30000 Dpı Optik Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
o ne oluyor tam olarak fazla anlamıyorum amazonda mouse+ dediğin ürün 7kHocam o haliyle 1k hz de kullanabilirsin fakat hyperpolling dongle bulabilirsen 8k hz e kadar kullanabilirsin ama bende arıyorum bulamıyorum..
hz mousede raporlama hızı demektir ne kadar yüksek hz olursa o kadar tepkisel olur ancak 1khz gayet yeterlio ne oluyor tam olarak fazla anlamıyorum amazonda mouse+ dediğin ürün 7k
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar vermeye değer mi 280hz monitör var fps oyunlarında 1k ile 8k arasındaki fark hissedilir mi
hissedilir ama profesyonel e spor ile ugrasmayacaksan onemsiz ve gereksiz para bence denedimo ne oluyor tam olarak fazla anlamıyorum amazonda mouse+ dediğin ürün 7k
o kadar vermeye değer mi 280hz monitör var fps oyunlarında 1k ile 8k arasındaki fark hissedilir mi
başka bir konuda şunu gördüm alınır mı nasıl ürün, site hakkında hiç bir fikrim yok ilk defa duydumhz mousede raporlama hızı demektir ne kadar yüksek hz olursa o kadar tepkisel olur ancak 1khz gayet yeterli
markaya çok sallayan var bazıları da razer ile kapıştırıyor alınır mıStok varken kaçırma
Zenith Pro Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Marka Rampage Model ZENITH PRO Açıklama Profesyonel Kablosuz Oyuncu Mouse Renk Siyah DPI 26000 Desteklenen Sistemler PC Mouse Tipi Kablosuz / Kablolu Şarj Tipi Type-C RGB Aydınlatma Yok Sağ / Sol düğme dayanıklılığı 80 Milyon Düğme Malzemesi PBT Tıklama Kuvveti 70 +- 20gf Ağırlık 56 +- 1g Kablo...rampage.com.tr
yukarıdaki dareuyla aynı zaten dostummarkaya çok sallayan var bazıları da razer ile kapıştırıyor alınır mı
connectın destegı kotu rampage de sıkıntı olmaz benceayrıca anakartımda bluetooth yok sadece usb ile çalışıyor değil mi
hangisini almalıyım