Yardım 2k bütçe gamepad önerisi

gamepower da cantami varmis hic gormemistim. neyse bu attiklarim tam 2k seviyesinde bunlari buldum bi de big big won aether var o nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bataryasi nasil hocam ne kadar dayaniyor stand olmayinca mecbur takmak lazim kabloya
1768937662679.webp

Evet bence aether ile hemen hemen aynı bunun şarj süresi daha uzun olması lazım ama

burdaki konuya baktim bazıları dongle ile kullanirken 1 2 metre uzaklaşınca lag oluyor falan demis o da atk battle axe in aynisi zaten
kısılmış diyorlardı bir model için tmr yerine hall effect joystick koymuşlar falan okudum

bataryasi nasil hocam ne kadar dayaniyor stand olmayinca mecbur takmak lazim kabloya
1000mah batarya var canavar gibi

gamepower da cantami varmis hic gormemistim. neyse bu attiklarim tam 2k seviyesinde bunlari buldum bi de big big won aether var o nasıl

Hocam 8 saat dayanıyor ucube olmayana yeterde artar gece şarja koyarsın kesintisiz devam edersin bigbig 6 saat herhalde

kısılmış diyorlardı bir model için tmr yerine hall effect joystick koymuşlar falan okudum

1000mah batarya var canavar gibi
attigim 2 claws a bi bakma sansin varmi hocam throne hero ya gore hangisi daha mantikli falan

Geri