2k bütçeli en f/p kamera önerisi

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
Bütçe
2000
arkadaşlar merhaba yayın yapmayı düşünüyorum bu yüzden kamera arayışındayım
60fps olması en öncelik onun dışında şu özellik işine yarar dediğiniz ne var bilmiyorum
Bütçem 2000TL ancak şu fiyat farkına değer derseniz duruma göre gözden geçirebilirim

60fps olması en öncelik onun dışında şu özellik işine yarar dediğiniz ne var bilmiyorum
Bütçem 2000TL ancak şu fiyat farkına değer derseniz duruma göre gözden geçirebilirim
bana kalırsa eğer iyi kameraya sahip bir telefonun varsa direkt onu kamera olarak kullan yayın yapacağın zamanlarda

bana kalırsa eğer iyi kameraya sahip bir telefonun varsa direkt onu kamera olarak kullan yayın yapacağın zamanlarda
telefonun kamerası güzel ancak batarya patlatmak istemiyorum 1-2 kere kullanılcak olsa neyse ama uzun vadeli telefon ciddi sıkıntı yaşar

normalde satışı olsa nuroum markasını önerirdim. zamanında 800 900tlye almıştım. 2k 60fps veriyordu kendi çapında. şimdi satışı yok sanırım. ama bulursan nuroumun modellerine bakmanı öneririm

kamerayı bence ikinci el tercih etmelisin dolapta sahibindende falan Logitech bakabilirsin zaten ikinci el bile olsa çok aşınan ve yıpranan bir ürün değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,031
Üyeler
186,000
Son üye
Hanuslu
Geri