Test edip atayımmı hocam istersen oyundan oyuna değişiyor çünkü bazı oyun motorları DLSS de kötü çalışıyor.Görüntü bozulmaı vb olurmu?
Sağol zammını boşa harcama onun için 2k da öyle ahım şahım bi.şey olmaz ben yaparım zaten ince detaylar bozuluyor onlara da fazla takılma zaten dlss 3 var kalite de bile iyi oluyorTest edip atayımmı hocam istersen oyundan oyuna değişiyor çünkü bazı oyun motorları DLSS de kötü çalışıyor.
Hangi oyunda, RDR 2 de DLSS kötü çalışıyor ama Metro Exodus da çok iyi oyundan oyuna değişiyor, her oyunda sürüm farklı bide.Ben 2K monitörde kalite moduna alınca bile çamur gibi oluyordu görüntü.
Hepsinde çamur ediyor görüntüyü. Fazladan FPS için ne FSR ne de DLSS açıyorum ben. Görüntü kalitesi önceliğim. Hele monitör büyüdükçe o aradaki farkı hemen anlarsın.Hangi oyunda, RDR 2 de DLSS kötü çalışıyor ama Metro Exodus da çok iyi oyundan oyuna değişiyor, her oyunda sürüm farklı bide.
Bende 2K monitör kullanıyorum aksine CP 2077 de görüntüyü daha güzel yapıyor Kenar yumuşatmada yaptığı için pikselleşme olmuyor bende.Hepsinde çamur ediyor görüntüyü. Fazladan FPS için ne FSR ne de DLSS açıyorum ben. Görüntü kalitesi önceliğim. Hele monitör büyüdükçe o aradaki farkı hemen anlarsın.
Vallaha ne 3070 Ti varken açtım ne de şimdi RX 6800 XT varken hiçbir şekilde açmıyorum ben.Bende 2K monitör kullanıyorum aksine CP 2077 de görüntüyü daha güzel yapıyor Kenar yumuşatmada yaptığı için pikselleşme olmuyor bende.
Vallaha ne 3070 Ti varken açtım ne de şimdi RX 6800 XT varken hiçbir şekilde açmıyorum ben.
Sizin gözünüz çok hassas bence hocam, Ben şahsen bu kadar fps farkına açıyorum Native vs DLSS performans kıyasladım burda.
Alıntıyı görüntüle