Neler Yeni

2k f/p monitör önerir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet
Msi'da ölü piksel çıkmama garantisi mi var anlayamadım tam olarak normal şartlarda olması gerektiği gibi iki ürün karşılaştırılırsa lenovo daha kaliteli bir monitör ölü piksel çıkma olasılığı aldığınız her monitörde olacak kimse bunun garantisini veremez buraya gelip ayıplı maldan dolayı ürünü eleştirmek yanlış bence hocam o halde biri de gelip msi aldım ölü piksel geldi satıcı iade mi kabul etmedi msi çok kötü desin :)) olur mu öyle. Olay tamamen doğru satıcıdan almak ve biraz da şans işi.
MSI'da ölü pikselli çıkmama garantisi yok evet ve alıcı konusuna kesinlikle katılıyorum. Monitör alırken Amazon, Hepsiburada ve Samsung shoptan almaya çalışırım her zaman.
Ama R27QE diğer monitörlere kıyasla ölü piksel konusunda daha sorunlu bir model maalesef

husisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can
Dell g2724d öneririm hem panel kalitesi çok iyi hem de Dell marka ve garanti konusunda üst düzey ilgi sağlıyor

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
İade süresi 14 gün. O sürede bi zahmet iade et. Elde patlayacak bir durum yok. Aradaki fark aşırı fazla. İmkan varsa 1 defa Hepsiburada satıcısından alınıp denenmeli. Ölü pikselli gelirse iade et. Gelmezse elinde mag275qf'den çok daha iyi bir ürün olmuş olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne anlatıyorsun? MSI görüntü kalitesi bakımından nasıl daha iyi olabilir? Görüntü kalitesi denince kontrast, renk gamutu, parlaklık, ppi gibi değerlere bakılır. Bunların hepsinde R27qe daha önde. Hadi arkadaşın dediği gibi çok fazla ölü pikselli geliyor, iade falan uğraştırıyor dersen anlarım. Ama dediğin doğru değil
dediğin doğru onlar belirler ama nasıl yapıyolar bilmiyorum ama örneğin bir %99 srgb dell monitör inceliyorsun %120 srgb li bir asustan çok daha kaliteli bir renk tonlaması sunabiliyor.daha da ilgincini söyliyeyim. elimde 2. monitör olarak philips 193v5 markalı 19 inç tn panel %76 ntsc oranlı bir monitör var.ve bu monitör kullandığım evniadan olsun lenovadan olsun msı magtan olsun daha tatlı ve canlı renk tonlarıyla gösteriyor.ve çok tat veriyor.sadece çözünürlüğü ve ekran boyutu düşük.anlayamıyorum ben de bazı şeyleri.demekki bazı ekranlarda renk tonu vs alt seviyede olsa da ekran ledlerinin kalitesi etken oluşturuyor.

Top Bottom