Öneri 2k için hangi kart uygundur?

jombo

jombo hocamın dediği gigabyte aorus modelini alabilirsin çok yakışıklı bir kart. Tepe model. Sapphire yerine daha mantıklı
Hocam kasam masa altında maalesef görüntü önemli değil görmiyceğim için. Ama performansı farklı ise alabilirim

Hocam kasam masa altında maalesef görüntü önemli değil görmiyceğim için. Ama performansı farklı ise alabilirim
o konuda bilgim yok ama aorus biraz daha iyi diye hatırlıyorum @jombo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o konuda bilgim yok ama aorus biraz daha iyi diye hatırlıyorum @jombo
1758746960743.webp

sol sapphire pulse sol aorus. ileride kasayı masana koyacağın bir ortam olursa aorus alabilirsin

performans farkı fabrikasyon çıkışlı oc olduğu için %1-2 dir max yani fazladan para vermeye gerek yok fakat güçlü bir soğutma istiyorsan alabilirsin.

r5 7500f ile çalışıcak, 2k 180 hz için fazlasıyla yeterli olup en az 6 sene kullanıcağım kartı seçmek için karar aşamasındayım hatırlayan olur belki bayadır araştırıyorum :D uzun soluklu bir kart istediğim için 9070xt veya 5070ti düşündüm. Sorum şu ki bu bütçeye çıktıktan sonra en iyi hangisi olur? Hikayeli oyunları severim yönelimim o yönde. Sadece hikayeli değil her oyun için en iyisini arıyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
5070Ti veya 9070XT iyi gider

Geri