Neler Yeni

2K Monitör Tavsiye (10-18K)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
Bütçe
18000
Merhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba arkadaşlar,
2K ve 27" monitör arıyorum. Monitör genel olarak oyunlarda kullanıcam ama renk doğruluğu da çok önemli işlerim için. Gerçek düşük gecikme ve düşük ghosting e sahip model arayışım var. Test sonuçlarına dayanarak öneri yaparsanız sevinirim.
Renk önemliyse OLED alman lazım hocam

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Düz istiyorsan MSI G274QPX. Bu fiyatlardaki en iyi renk doğruluğuna sahip monitör

Satriani

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Bu monitör de çok olumlu, inceleyebilirsiniz alternatif olarak.

Renk gamutu iyi ama kontrastı kötü.

Satriani

80+ Silver
Renk gamutu iyi ama kontrastı kötü.
Zaten bu fiyat aralıklarında mutlaka eksik yanı oluyor monitörlerin.
Ben de bakıyorum ama en fazla 10-MAX12K civarına.
Genel olarak ölü piksel ve iade olayı asıl sıkıntı benim için, hikayeli oyun oynamak, arada da on-line girmek amaçlı çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer MSI özelinde bilmiyorum ama, geçen günlerde MSI monitörden çok sıkıntı yaşayan bi' arkadaş vardı, arka arkaya defalarca ölü pikselli monitör gönderilmesiyle alakalı. Tabii işin sonunda bu mevzu hep şansa kalıyor...

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz istiyorsan MSI G274QPX. Bu fiyatlardaki en iyi renk doğruluğuna sahip monitör
ikilemde bırakan monitörlerden biri bu zaten diğeri de tuf VG27AQML1A, fiyat olarak aynı sayılırlar ama hangisi daha iyi bilemedim. Fiyat olarak 16 17 de çıkarım ama dediğim gibi iyi bir model lazım. 1ms gtg yazıyorlar, testlerde 5-6 ms çıkıyorlar ve overshot ghosting yüksek oluyor. Ortalama baz alındığında G274QPX iyi duruyor ama daha iyisi var mı ona bakıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah
Merhaba dostum istersen VG27AQ3LA Modeline bakabilirsin tavsiye ederim.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Burak
xg27acs

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
Zaten bu fiyat aralıklarında mutlaka eksik yanı oluyor monitörlerin.
Ben de bakıyorum ama en fazla 10-MAX12K civarına.
Genel olarak ölü piksel ve iade olayı asıl sıkıntı benim için, hikayeli oyun oynamak, arada da on-line girmek amaçlı çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer MSI özelinde bilmiyorum ama, geçen günlerde MSI monitörden çok sıkıntı yaşayan bi' arkadaş vardı, arka arkaya defalarca ölü pikselli monitör gönderilmesiyle alakalı. Tabii işin sonunda bu mevzu hep şansa kalıyor...
Monitorumde 2 tane ölü piksel var. Rahatsız etmediği için kullanıyorum. Çok takılmamak lazım böyle şeylere

Top Bottom